Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022

Ρούλα Πισπιρίγκου: Αποκαλυπτικά πλάνα από το σπίτι της με τον Μάνο Δασκαλάκη - Για πρώτη φορά στη δημοσιότητα μετά τη σύλληψή της (video)

Ένας πάκος με απλήρωτους λογαριασμούς ήταν το πρώτο πράγμα που αντίκρισε ο δικηγόρος της σπιτονοικοκυράς

27 Μαΐου 2022 17:19
Ρούλα Πισπιρίγκου: Αποκαλυπτικά πλάνα από το σπίτι της με τον Μάνο Δασκαλάκη - Για πρώτη φορά στη δημοσιότητα μετά τη σύλληψή της (video)
Πηγή φωτογραφίας: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η πόρτα του σπιτιού της οδού Μπιζανίου στην Πάτρα, όπου ο Μάνος Δασκαλάκης και η Ρούλα Πισπιρίγκου άνοιξε για πρώτη φορά μετά τη σύλληψη της 33χρονης για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Το μεσημέρι της Παρασκευής 27/5, κατά αποκλειστικότητα, το T-live έδειξε πλάνα από την οικία του ζευγαριού, αλλά και από την οικία της σπιτονοικοκυράς τους, Ευγενίας Κούτρα Θεοδωροπούλου, μετά την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που είχαν καταθέσει οι συγγενείς της.

Δείτε επίσης: Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Η Ρούλα έχει πάψει να ασχολείται με τον Μάνο! Την ενδιαφέρει μόνο η...» - Νέα στοιχεία στο φως για την 33χρονη (Video)

Ο δικηγόρος των συγγενών της σπιτονοικοκυράς, κ. Ανδρέας Θεοδωρόπουλος εισήλθε στην οικία και το πρώτο πράγμα που αντίκρισε ήταν ένας πάκος με απλήρωτους λογαριασμούς. «Έχουν παραβιάσει το σπίτι άνθρωποι που θα καταθέσουμε εναντίον τους μήνυση για παραβίαση της οικίας της αείμνηστης Κούτρα Θεοδωροπούλου.

Όπως θα δεις στις εικόνες, το διαμέρισμα του πρώτου ορόφου είναι ένας άνετος χώρος, ευρύχωρο, ευήλιο το οποίο έκανε όπως υποστήριξε ο κ. Θεοδωρόπουλος παράνομα στούντιο ηχογράφησης.

Τα νέα αιτήματα της Ρούλας Πισπιρίγκου στην ανακαρίτρια

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» το μεσημέρι της Παρασκευής 27/5, αποκαλύφθηκαν τα αιτήματα που θα καταθέσει στην 18η ανακρίτρια η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Μεταξύ άλλων ένα είναι πως ζητά να μάθει ποια είναι η δοσολογία της ουσίας ροκουρόνιο, που χορηγήθηκε από τους γιατρούς στο νοσοκομείο Παίδων και Αμαλία Κυριακού στην Τζωρτζίνα την ημέρα του θανάτου της, αλλά και να διευκρινιστεί πόσα φιαλίδια της ουσίας χρησιμοποιήθηκαν καθώς σύμφωνα με στοιχεία το ροκουρόνιο δεν χορηγείται σε ανήλικους.

Παράλληλα, με μήνυμα επικοινώνησε η οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγου με την εκπομπή του STAR, “Αλήθειες με την Ζήνα” και διέψευσαν ότι το πρωϊ της πήραν δειγματοληπτικά αίμα μέσα στο κελί, ενώ επίσης μετέφεραν ότι η η Ρούλα έχει πάψει να ασχολείται με τον Μάνο, την ενδιαφέρει μόνο η αλήθεια για τα παιδιά της.

Όταν ο Μάνος έγραφε ως «Ρούλα»: «Μαζί σου παντού... έβαλε μυαλό το γυναικάκι μου» - Στο φως νέα μηνύματα και συνομιλίες ανάμεσα στο ζευγάρι

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Στο περιθώριο των εξελίξεων, στην υπόθεση της Πάτρας, συνεχίζουν να αποκαλύπτονται μηνύματα και συνομιλίες ανάμεσα στην Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη, κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών.

Δείτε στο παρακάτω ρεπορτάζ μέσα από την εκπομπή το «Πρωινό», όταν ο Μάνος έγγραφε ως «Ρούλα»: «Μαζί σου παντού... έβαλε μυαλό το γυναικάκι μου».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share