Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σοκ στο Μενίδι: Ανήλικοι τραυμάτισαν με φαλτσέτα ιδιοκτήτρια καταστήματος για να τη ληστέψουν

Η γυναίκα διακομίστηκε στο νοσοκομείο

26 Μαΐου 2022 19:51
Σοκ στο Μενίδι: Ανήλικοι τραυμάτισαν με φαλτσέτα ιδιοκτήτρια καταστήματος για να τη ληστέψουν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μενίδι: Συναγερμός σήμανε στην ΕΛ.ΑΣ. λίγο μετά τις 17:00 το απόγευμα της Πέμπτης (26/5), όταν δύο – σύμφωνα με πληροφορίες ανήλικοι – Ρομά εισέβαλαν σε κατάστημα με ρούχα και αξεσουάρ για να ληστέψουν την Κινέζα ιδιοκτήτρια του.

Δείτε επίσης: Μενίδι: 490.000 ευρώ αποζημίωση στην οικογένεια του 11χρονου Μάριου που σκοτώθηκε από σφαίρα

Η γυναίκα αντιστάθηκε και επιχείρησε να τους διώξει από το κατάστημα της, με αποτέλεσμα ένας από τους δράστες να την τραυματίσει στο στήθος με φαλτσέτα.

φαλτσέτα

Από θαύμα η γυναίκα απέφυγε τα χειρότερα, ενώ περίοικοι ειδοποίησαν την Άμεση Δράση και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να διακομιστεί σε νοσοκομείο.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε εμπορικό κατάστημα επί της οδού Φιλαδελφείας στο Μενίδι. Οι δύο Ρομά έφυγαν τρέχοντας και πιθανότητα βρήκαν «καταφύγιο» σε καταυλισμό, με την ΕΛ.ΑΣ. να διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Η Κινέζα διακομίστηκε στο νοσοκομείο, ωστόσο η κατάστασή της δεν εμπνέει ανησυχία, ωστόσο, υπάρχει πρόβλημα στην επικοινωνία με τους αξιωματικούς της Ασφάλειας καθώς δεν γνωρίζει καθόλου τη γλώσσα.

Θρίλερ στο Μενίδι: Άνδρας κρατούσε όμηρο και απειλούσε να σκοτώσει τη μητέρα του - Τραυμάτισε με μαχαίρι αστυνομικό

Ακόμη ένα περιστατικό "θρίλερ" σημειώθηκε στο Μενίδι τα ξημερώματα της Δευτέρας (13/12), με πρωταγωνιστή άνδρα που κρατούσε όμηρο τη μητέρα του!

Έγκλημα στην Κυπαρισσία: Βρέθηκε νεκρός ο Ρουμάνος που κατηγορούνταν για το «τσιμέντωμα» της φίλης του

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τη 1:00 τα ξημερώματα όταν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN, γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία, ότι ένας άνδρας με σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα κρατά όμηρο μέσα στο σπίτι του τη μητέρα του, απειλεί ότι θα τη σκοτώσει και δεν την αφήνει να φύγει.

Άμεσα στο σημείο έφτασαν ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ., ανάμεσά τους η ομάδα ΟΠΚΕ, καθώς επίσης και διαπραγματευτές.

Ξεκίνησαν διαπραγματεύσεις με το συγκεκριμένο άτομο, κατάφεραν να πείσουν το άτομο να αφήσει τη μητέρα του και τη ώρα που απεγκλωβίστηκε η γυναίκα, ένας αστυνομικός μπήκε στο διαμέρισμα και μαχαιρώθηκε από τον δράση.

Ο αστυνομικός φέρει δύο, ευτυχώς όχι σοβαρά, τραύματα. Συνάδελφοί του συνέλαβαν τον δράστη, που τελεί υπό κράτηση σε αστυνομικό τμήμα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share