Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022

Εξαφάνιση 6χρονου Κηφισιά: Πώς ο Νορβηγός πατέρας ενορχήστρωσε την αρπαγή του μικρού Ράινερ

Το παιδί βρίσκεται σώο στη Νορβηγία

26 Μαΐου 2022 17:15
Εξαφάνιση 6χρονου Κηφισιά: Πώς ο Νορβηγός πατέρας ενορχήστρωσε την αρπαγή του μικρού Ράινερ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στη Νορβηγία βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες ο 6χρονος Ράινερ Τζέισον Πέντερσεν τον οποίο άρπαξαν από το σπίτι της μητέρα τους στην Κηφισιά. Ο μικρός Ράινερ έφτασε ως την σκανδιναβική χώρα χάρη στο καλά οργανωμένο σχέδιο αρπαγής που ενορχήστρωσαν ο Νορβηγός πατέρας και ο θείος του, σύμφωνα με την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βορειονατολικής Αττικής.

Δείτε επίσης: Εξαφάνιση 6χρονου Κηφισιά: «Το παιδί είναι ασφαλές και ευτυχισμένο» - Η επιστολή του δικηγόρου του πατέρα (photo)

Οι δύο άνδρες έφτασαν στην Αθήνα ως τουρίστες και ενοικίασαν ένα λευκό βαν. Έπειτα εισέβαλαν φορώντας κουκούλες στο σπίτι στην Κηφισιά, όπου έμενε ο μικρός με την μητέρα του και άρπαξαν το παιδί.

εξάχρονος κηφισιά

Για να μη ρισκάρουν τους αυστηρούς ελέγχους στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη, όπου έκλεισαν εισιτήρια για να πετάξουν στην Κοπεγχάγη. Ο πατέρας του 6χρονου επέδειξε ένα πλαστό διαβατήριο στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», ενώ ο θείος του παιδιού επέδειξε το κανονικό του.

Από την Κοπεγχάγη, οι δύο άνδρες μαζί με το παιδί έφθασαν στη Νορβηγία όπου και εγκαταστάθηκαν σε σπίτι. Η ΕΛΑΣ έχει επίσημα ενημερωθεί για την παρουσία του Ράινερ στη Νορβηγία και αυτό που κάνει περισσότερη εντύπωση στους ερευνητές είναι η οργάνωση της αρπαγής του, με κάθε λεπτομέρεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νορβηγός πατέρας του παιδιού κατηγορεί την μητέρα του ότι το πήρε παράνομα από τη Νορβηγία και εγκαταστάθηκε μαζί του στην Αθήνα. Από την πλευρά της, η μητέρα υποστηρίζει μέσω του δικηγόρου της ότι είχε νόμιμα την επιμέλεια του παιδιού και είχε κάθε δικαίωμα να το πάρει μαζί της στην Ελλάδα.


 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share