Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Τι κατέγραψε το σύστημα παρακολούθησης του απινιδωτή - βηματοδότη την ημέρα θανάτου της Τζωρτζίνας - Νέες αποκαλύψεις (Video)

Όλα τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως για τη υπόθεση θρίλερ

24 Μαΐου 2022 14:31
Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Τι κατέγραψε το σύστημα παρακολούθησης του απινιδωτή - βηματοδότη την ημέρα θανάτου της Τζωρτζίνας - Νέες αποκαλύψεις (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για την υπόθεση της Πάτρας, με νέα στοιχεία να έρχονται συνεχώς στο φως της δημοσιότητας γύρω από το θάνατο των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη - Πισπιρίγκου.

Η εκπομπή «Αλήθεις με τη Ζήνα» φέρνει στο φως τι κατέγραψε το σύστημα παρακολούθησης του απινιδωτή - βηματοδότη την ημέρα του θανάτου της Τζωρτζίνας! Παράλληλα, μιλώντας στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” o μοριακός βιολόγος, Θεόδωρος Γιάνναρος, είπε ότι δεν ήταν αυτός που ζήτησε από τον Αλέξη Κούγια να αναλάβει την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλο το ρεπορτάζ:

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Αποκαλύψεις Γιώργου Αναστασόπουλου - «Η Τζωρτζίνα είχε κάποιους αποκαλυπτικούς διαλόγους με τη γιαγιά της και εκείνη...»

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Όπως ανέφερε σήμερα σε αποκλειστικό ρεπορτάζ του ο Γιώργος Λιάγκας 6 νέες διώξεις αναμένεται να κατατεθούν, με τις 3 να αφορούν την 33χρονη και τις άλλες τρεις συγγενικά πρόσωπα.

Ο Γιώργος Αναστασόπουλος με τη σειρά του, δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος», μίλησε για κάποιους αποκαλυπτικούς διαλόγους που είχε η 9χρονη Τζωρτζίνα με τη γιαγιά της.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Κρατούμενες ειρωνεύονται και χλευάζουν την 33χρονη - «Μάνο αγάπη μου έλα πάρε με από εδώ!»

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Σε δημοσιογράφο της εκπομπής το «Πρωινό» μίλησε μια πρώην κρατούμενη των φυλακών Κορυδαλλού, που έμενε στην ίδια πτέρυγα με τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η ίδια είπε πως ποτέ δεν είχε κάποια επικοινωνία μαζί της, αλλά έτυχε να την συναναστραφεί 2-3 φορές. Ενώ, νέα στοιχεία για τις κινήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου όσο νοσηλευόταν στα νοσοκομεία η μικρή Τζωρτζίνα ήρθαν και πάλι στη δημοσιότητα.

Η πρώην κρατούμενη ανέφερε πως όσες φορές την είδε ήταν ψύχραιμη και ανέκφραστη, ενώ δεν αντέδρασε ούτε μία φορά σε όσα σχόλια έκαναν για τα παιδιά της οι άλλες κρατούμενες.

Συμπλήρωσε μάλιστα, πως επειδή όλες γνώριζαν την εμμονή της με τον Μάνο, της φώναζαν συνεχώς για να αντιδράσει «Μάνο αγάπη μου έλα πάρε με από εδώ».

«Τις φορές που την είδα φαινόταν ψύχραιμη και ανέκφραστη, σαν να μην αντιλαμβανόταν για τι κατηγορείται και τη σοβαρότητα της κατάστασης.

Είναι απαξιωτική με τα υπόλοιπες κρατούμενες, αλλά υπερβολικά ευγενική με τους υπαλλήλους, επειδή θέλει να έχει την εύνοιά τους», είπε μεταξύ άλλων και συνέχισε:

«Οι κρατούμενες την αντιμετωπίζουν με θυμό και οργή, καθώς εκτός από το ότι η πλειοψηφία είναι μητέρες, βάσει μητρικού ενστίκτου δημιουργεί απέχθεια για ό,τι έχει κάνει.

Ο μόνος τρόπος για να εκφράσουν το θυμό τους οι γυναίκες είναι με το να της φωνάξουν υβριστικά σχόλια από το προαύλιο, το οποίο βλέπει στο δικό της κελί.

Ωστόσο εκείνη όσα σχόλια και να ακούει για τα παιδιά της δεν αντιδράει και η μόνη φορά που είχε έντονη αντίδραση χτυπώντας τα πατζούρια του θαλάμου είναι όταν άκουσε μια κρατούμενη να της φωνάζει κάτι που αφορούσε τον Μάνο.

Οι κρατούμενες της ειρωνεύονται και της φωνάζουν: “Μάνο αγάπη μου έλα πάρε με από εδώ”, θέλοντας να προκαλέσουν την αντίδρασή της.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share