Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «O θάνατος των τριών παιδιών ήταν ασφυκτικός» - Όλα όσα υποστήριξε ο Θεόδωρος Γιάνναρος (Video)

«Δεν ήταν αυτός που ζήτησε από τον Αλέξη Κούγια να αναλάβει την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου»

24 Μαΐου 2022 13:54
Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «O θάνατος των τριών παιδιών ήταν ασφυκτικός» - Όλα όσα υποστήριξε ο Θεόδωρος Γιάνναρος (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Μιλώντας στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” o μοριακός βιολόγος, Θεόδωρος Γιάνναρος, είπε ότι δεν ήταν αυτός που ζήτησε από τον Αλέξη Κούγια να αναλάβει την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου.

“Τη θεωρώ νο1 ύποπτη για τους θανάτους των τριών παιδιών της» τόνισε ο Θ. Γιάνναρος . Ο ίδιος έκανε την εκτίμηση ότι τα παιδιά πέθαναν από ασφυκτικό θάνατο. Παράλλληλα, ο Γιώργος Αναστασόπουλος με τη σειρά του, δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος», μίλησε για κάποιους αποκαλυπτικούς διαλόγους που είχε η 9χρονη Τζωρτζίνα με τη γιαγιά της.

Δείτε το απόσπασμα:

Αποκάλυψη «βόμβα» για την υπόθεση της Πάτρας: Έρχονται νέες διώξεις!

Σε μία αποκάλυψη "βόμβα" προχώρησε στο "Πρωινό" της Τρίτης ο Γιώργος Λιάγκας σχετικά με την Ρούλα Πισπιρίγκου και την εξέλιξη της υπόθεσης των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα.

Όπως είπε ο παρουσιαστής, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του, αναμένονται έξι νέες διώξεις. Επίσης, σε δημοσιογράφο της εκπομπής το «Πρωινό» μίλησε μια πρώην κρατούμενη των φυλακών Κορυδαλλού, που έμενε στην ίδια πτέρυγα με τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε τα εξής:

«Θέλω να δώσω το ρεπορτάζ που έκανα χθες το βράδυ, συνομιλώντας με ανώτατο στέλεχος της Αστυνομίας και θα πω πράγματα που θα ακουστούν πρώτη φορά, με την ευθύνη των λόγων μου. Τέλος αυτής της εβδομάδας περιμένουν οι αστυνομικοί τις δύο καταθέσεις, της κ. Τσιόλα και της κ. Τσάκωνα. Τέλος της επόμενης εβδομάδας αναμένονται τα πορίσματα Καρακούκη, Καλογρηά. Αν οι καταθέσεις και τα πορίσματα είναι αυτά που περιμένουν, τότε αναμένονται έξι νέες διώξεις, μετά από παραγγελία της ανακρίτριας.

Νέες διώξεις για την υπόθεση της Πάτρας

Συμπληρωματικές διώξεις για την Ρούλα Πισπιρίγκου για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά της Τζωρτζίνας, ανθρωποκτονία κατά Μαλένας, ανθρωποκτονία κατά Ίριδας. Τρεις διώξεις σε συγγενικά πρόσωπα για αμέλεια και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Αυτές οι διώξεις μπορεί να έχουν και πλημμεληματικό χαρακτήρα, άρα δεν θα υπάρχει σύλληψη, αλλά και κακουργηματικό χαρακτήρα που εκεί θα υπάρξουν συλλήψεις. Άρα μιλάμε για 6 νέες διώξεις, τρεις συμπληρωματικές και τρεις καινούριες».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share