Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αυτοκτονία 14χρονου Κάτω Πατήσια: Τα νέα δεδομένα για το διαδικτυακό challenge! «Ξεσκονίζεται» το κινητό του - Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα (Video)

«Κλειδί» η κατάθεση πολύ στενού του προσώπου

24 Μαΐου 2022 07:36
Αυτοκτονία 14χρονου Κάτω Πατήσια: Τα νέα δεδομένα για το διαδικτυακό challenge! «Ξεσκονίζεται» το κινητό του - Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όσο προχωρούν οι έρευνες για την αυτοκτονία του 14χρονου στα Κάτω Πατήσια νέα σενάρια έρχονται στο φως. Αρχικά η εκδοχή ο 14χρονος να συμμετείχε σε κάποιο διαδικτυακό challenge μέσω του κινητού του κέρδιζε έδαφος, ωστόσο νέα στοιχεία φαίνεται πως ανατρέπουν αυτήν την υπόθεση.

Όπως αποκάλυψε το MEGA, το κινητό του 14χρονου ήταν στην πρίζα, γεγονός που δείχνει πως ο νεαρός δεν το χρησιμοποιούσε στο κρίσιμο διάστημα. «Κλειδί» για το τι τελικά συνέβη, φαίνεται πως είναι η κατάθεση πολύ στενού του προσώπου, που θα κληθεί να μιλήσει στις αρχές τα επόμενα 24ωρα για το εάν ο 14χρονος σκεφτόταν να βάλει τέλος στη ζωή του.

Υπενθυμίζεται ότι τόσο οι συγγενείς του 14χρονου, όσο και φίλοι του που μίλησαν στις αρχές, ανέφεραν ότι το παιδί δεν είχε εκφράσει τέτοιες σκέψεις και μάλιστα ήταν ένα χαρούμενο παιδί.

«Ξεσκονίζεται» το κινητό του 14χρονου

Το ενδεχόμενο του bullying δεν έχει αποκλειστεί, καθώς υπάρχουν καταγγελίες για το σχολείο του παιδιού κυρίως από γονείς. Οι αρχές αναλύουν τα αποθηκευμένα βίντεο στο κινητό τηλέφωνο του 14χρονου μαθητή.

Ταυτόχρονα προσπαθούν να ανασύρουν και όσα είχε διαγράψει το προηγούμενο διάστημα ο ανήλικος ευελπιστώντας να βρουν απάντηση στο θρίλερ για το τι ακριβώς ήταν αυτό που οδήγησε τον Μάκη να βάλει τέλος στη ζωή του.

Στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ θα αναζητήσουν και τις επικοινωνίες που είχε τόσο σε διαδικτυακές εφαρμογές όσο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να διαπιστωθεί εάν δεχόταν οποιαδήποτε είδους απειλή από συμμαθητές του.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share