Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Είχε καταλάβει η Πισπιρίγκαινα κάποια εξωσυζυγική σχέση του Μάνου...» - Αποκαλυπτική μαρτυρία για τις εντάσεις του ζευγαριού (Video)

Η αποκάλυψη ατόμου από το στενό περιβάλλον

19 Μαΐου 2022 14:54
Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Είχε καταλάβει η Πισπιρίγκαινα κάποια εξωσυζυγική σχέση του Μάνου...» - Αποκαλυπτική μαρτυρία για τις εντάσεις του ζευγαριού (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Για την περίοδο που η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της στην Πάτρα μίλησε σήμερα στο «Πρωινό» άνθρωπος από το περιβάλλον της οικογένειας του Μάνου Δασκαλάκη. Παράλληλα, ανατρεπτικά στοιχεία φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα «Πελοπόννησος», που αποκαλύπτει τη νεά κατεύθυνση στην οποία επιθυμεί η πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου να οδηγήσει τις έρευνες.

Τι ανέφερε ο μάρτυρας στο «Πρωινό»

«Οι εντάσεις είχαν αρχίσει πολύ πριν τη Μαλένα. Είχε καταλάβει η Πισπιρίγκαινα κάποια εξωσυζυγική σχέση του Μάνου κι από εκεί κι έπειτα έγινε ότι έγινε. Είχε κλειστεί σε ένα ξενοδοχείο στο οποίο δούλευε πιο παλιά, για πολύ καιρό και είχε απομονωθεί εκεί και δεν ήξερε κανείς τίποτα, ούτε η οικογένειά της, ούτε ο άντρας της και την έψαχναν όλοι πανικόβλητοι. Εμμέσως πλην σαφώς ναι, απειλούσε ότι θα βάλει τέλος στη ζωή της.

Έστελνε μηνύματα δακρύβρεχτα ότι “προσέξτε το παιδί μου γιατί δεν ξέρω τι θα κάνω”. Μόνο και μόνο να τραβά την προσοχή του Μάνου, επειδή έβλεπε ότι είχε χαθεί το χαρτί αυτό. Τη Τζωρτζίνα την είχε αφήσει στη μητέρα της και την αδελφή της. Η Τζωρτζίνα δεν έβλεπε τον μπαμπά της εκείνο το διάστημα γιατί είχαν συμβεί πολλά, γιατί και η σχέση με την οικογένεια της Ρούλας δεν ήταν καλή. Ο Μάνος απέφευγε να τους δει, υπήρχαν τεταμένες σχέσεις.

Η οικογένεια ήταν τότε στα κάγκελα. Είχαν προβλήματα, έψαχναν να βρουν τη Ρούλα. Τους είχε παρατήσει ένα παιδί για μέρες. Ο Μάνος ζει τη φυλακή του; Ναι, να τη ζήσει τη φυλακή του. Που μπορεί να περιφέρεται αυτός; Που μπορεί; Στην πόλη του; Αδύνατον! Κάπου αλλού δεν γίνεται και για οικονομικούς λόγους. Είναι λίγο όλο αυτό που τον βαραίνει; Η ντροπή είναι πολύ λίγη γι’ αυτόν. Κατακραυγή έχει, σίγουρα».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share