Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Η Τζωρτζίνα «έσβησε» σε 80 λεπτά - «Φέρνουν» γιατρούς από το εξωτερικό

Εξελίξεις «βόμβα» στην υπόθεση θρίλερ

19 Μαΐου 2022 13:30
Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Η Τζωρτζίνα «έσβησε» σε 80 λεπτά - «Φέρνουν» γιατρούς από το εξωτερικό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Ανατρεπτικά στοιχεία φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα «Πελοπόννησος», που αποκαλύπτει τη νεά κατεύθυνση στην οποία επιθυμεί η πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου να οδηγήσει τις έρευνες. Παράλληλα, νέα τροπή στις έρευνες για τους θανάτους των τριών παιδιών στην Πάτρα δίνει ο εντοπισμός ενός φιαλιδίου με αίμα της Τζωρτζίνας στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο

Ο χρόνος θανάτου της κόρης του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου, όπως προκύπτει από την επίσημη Ιατροδικαστική Εκθεση του κρατικού λειτουργού Σωτήρη Μπουζιάνη, δίνει μεν κοινή ώρα ανακοπής και απώλειας ζωής, αλλά αυτή είναι 15:50.

Αυτό σημαίνει ότι η προσπάθεια καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης και διάσωσης της ασθενούς κράτησε 80 ολόκληρα λεπτά, από τις 14:30 που βγήκε από τον θάλαμο η προφυλακισμένη μητέρα.

Ιατρική ομάδα, την οποία έχει «προσλάβει» η πλευρά της κατηγορουμένης, θεωρεί πως το μείζον θέμα της ώρας θανάτου «αφήνει ανοιχτό το τι έγινε σ’ αυτά τα 80 λεπτά». Για το 80λεπτο υπάρχουν, μάλιστα, διαφορετικές θεωρίες και επιστημονικές απόψεις και προσεγγίσεις - ενώ όπως υποστηρίζουν στο διάστημα αυτό φαίνεται να χορηγούνται στο παιδί ουσίες, που κάποιες δεν φαίνονται στις τοξικολογικές εξετάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Π», απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα θα κληθούν - τις επόμενες ημέρες- να δώσουν δημόσια και γιατροί από το εξωτερικό, οι οποίοι γίνονται καθημερινά γνώστες των επίσημων στοιχείων από τις καταθέσεις του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού.

«Με δεδομένο ότι η θανατηφόρα ουσία είναι πια επισήμως, ενδοφλέβια, τότε μιλάμε για επίδραση του 1 λεπτού. Θα πρέπει να πουν οι γιατροί τι έγινε στα άλλα 79 λεπτά», είναι το σχόλιο που διαρρρέει η νομική και τεχνική πλευρά που χειρίζεται το θέμα, για λογαριασμό της προφυλακισμένης Ρούλας Πισπιρίγκου.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share