Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Βρέθηκε «ξεχασμένο» φιαλίδιο με αίμα της Τζωρτζίνας!

Όσα υποστήριξε ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων - Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση

18 Μαΐου 2022 20:02
Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Βρέθηκε «ξεχασμένο» φιαλίδιο με αίμα της Τζωρτζίνας!
(ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Μια εξαιρετικά σοκαριστική αποκάλυψη που ίσως ξετυλίξει σε μεγάλο βαθμό το κουβάρι του θανάτου της Τζωρτζίνας έρχεται στο «φως».

Σύμφωνα με τα όσα μετέφερε στον «αέρα» του κεντρικού δελτίου του Alpha, ο ιατροδικαστής, Γρηγόρης Λέων, βρέθηκε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο, φιαλίδιο με το αίμα της 9χρονης Τζωρτζίνας, για το θάνατο της οποία κατηγορείται η 33χρονη μητέρα της, Ρούλα Πισπιρίγκου, που κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού. Παράλληλα, στοιχεία σοκ έρχονται στο φως για τους λογαριασμούς της 69χρονης σπιτονοικοκυράς.

Όπως υποστήριξε ο κ.Λέων στην τοποθέτηση του, αυτό το στοιχείο ίσως αποδειχθεί εξαιρετικά πολύτιμο και μπορεί να δώσει πληροφορίες για ουσίες που έλαβε το κορίτσι. «Μπορεί να αξιοποιηθεί με τον καλύτερο τρόπο», ενώ συμπλήρωσε πως το αίμα είναι εξαιρετικά πιθανό να έχει συντηρηθεί σωστά και άρα οι τοξικολόγοι να μπορέσουν να ερευνήσουν τυχόν νέα δεδομένα που θα προκύψουν.

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Νές αποκαλύψεις για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας - «Βόμβες» του διοικητή του Καραμανδανείου για την κεταμίνη & τη διαζεπάμη

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Συγκλονιστικές αποκαλύψεις έκανε το μεσημέρι της Τετάρτης στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” και στην Ρούλα Κουσκουρή ο διοικητής του Καραμανδάνειου Νοσοκομείου, Παύλος Αθανασόπουλος.

Τι λέει για τη διαζεπάμη και την κεταμίνη κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της Τζωρτζίνας; Παράλληλα, δείτε εδώ ολόκληρη την ιατροδικαστική έκθεση για την 9χρονη Τζωρτζίνα.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλο το ρεπορτάζ:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share