Σάββατο, 20 Αυγούστου 2022

Πάτρα - «Βόμβα» από τον ιατροδικαστή Γαλεντέρη: «Το πιθανότερο είναι να υπάρχει ανθρωποκτονία και στα τρία παιδιά» (video)

Σχολίασε τις συνομιλίες μεταξύ Μάνου Δασκαλάκη και Ρούλας Πισπιρίγκου

18 Μαΐου 2022 11:31
Πάτρα - «Βόμβα» από τον ιατροδικαστή Γαλεντέρη: «Το πιθανότερο είναι να υπάρχει ανθρωποκτονία και στα τρία παιδιά» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σχολιάζοντας τις συνομιλίες μεταξύ των γονιών των τριών νεκρών παιδιών, που έχουν διαρρεύσει και την τοξικότητα ανάμεσά τους, ο κ. Γαλεντέρης μιλώντας στην ΕΡΤ, είπε χαρακτηριστικά: «Παίρνουμε μία ιδέα από το κλίμα μέσα στο οποίο μεγάλωσαν αυτά τα παιδιά και ουσιαστικά βλέπουμε πώς οδηγήθηκαν και τα τρία στο θάνατο, χωρίς όμως να ξέρουμε τι έχει γίνει με τα δύο πρώτα. Υποθέτουμε, όμως, ότι το πιθανότερο να αφορά σε ανθρωποκτονία και στα τρία παιδιά».

«Πρέπει να διερευνήσουμε τους μηχανισμούς θανάτου των δύο πρώτων παιδιών» επισήμανε. «Η δουλειά των ιατροδικαστών που έχουν αναλάβει να διερευνήσουν τους δύο πρώτους θανάτους, ενώ δεν έχουν υπάρξει νέα στοιχεία, θα είναι δύσκολη» τόνισε ο Δημήτρης Γαλεντέρης.

Υπενθυμίζεται ότι η Μαλένα -ένα εκ των τριών νεκρών παιδιών στη Πάτρα– είχε πεθάνει τουλάχιστον 10 λεπτά, πριν ειδοποιήσει τους γιατρούς η Ρούλα Πισπιρίγκου. Γιατρός του νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» ανέφερε στην κατάθεσή του ότι η Μαλένα ήταν τουλάχιστον 10 λεπτά νεκρή όταν η 33χρονη ειδοποίησε τους γιατρούς.

Μάλιστα, ο συγκεκριμένος γιατρός ήταν εκείνος που έκανε ανάνηψη στην Μαλένα, η οποία έφυγε από την ζωή τον Απρίλιο του 2019, και προσπάθησε αργότερα να επαναφέρει στη ζωή την Τζωρτζίνα τον Ιανουάριο του 2022.

Σχετικά με τον θάνατο της Μαλένας κατέθεσε πως όταν κλήθηκε στο νοσοκομείο «Ελπίδα» έκανε περίπου 10 λεπτά να φτάσει από τη στιγμή που τον ειδοποίησαν οι γιατροί. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς του, το παιδί ήταν ήδη νεκρό για 20 λεπτά και εκτιμά πως η 33χρονη καθυστέρησε να ενημερώσει τους γιατρούς για 10 λεπτά.

Παράλληλα, ο γιατρός ανέφερε πως η Μαλένα παρουσίαζε πληγές στο σώμα της, τις λεγόμενες υποστάσεις, το οποίο – όπως αναφέρει – είναι δείγμα της καθυστέρησης από την πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου να ειδοποιήσει τους γιατρούς.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share