Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Εξώδικο στην Ρούλα Πισπιρίγκου από τον Μάνο Δασκαλάκη: Στα άκρα οι σχέσεις των δύο - Ο γκρι φάκελος που της ζητά (video)

«Μνημείο θρασύτητας και υποκρισίας»

18 Μαΐου 2022 08:16
Εξώδικο στην Ρούλα Πισπιρίγκου από τον Μάνο Δασκαλάκη: Στα άκρα οι σχέσεις των δύο - Ο γκρι φάκελος που της ζητά (video)
Πηγή φωτογραφίας: ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το εξώδικο – απάντηση των δύο σελίδων του Μάνου Δασκαλάκη στην κατηγορουμένη εξασφάλισε η Τασούλα Παπανικολάου και το παρουσίασε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Αυτό που προκαλεί αίσθηση είναι η αρχή του εξώδικου του πατέρα των τριών παιδιών, όπου τονίζει ότι το αντίστοιχο εξώδικο της Ρούλας Πισπιρίγκου είναι «μνημείο θρασύτητας και υποκρισίας».

Παράλληλα, ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων και ο συνδικαλιστής της ΕΛ. ΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας, μίλησαν στο «Κοινωνία Ώρα ΜEGA» για το πόρισμα του Σωτήρη Μπουζιάνη σχετικά με τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Η απάντηση του Μάνου Δασκαλάκη στο εξώδικο της Ρούλας

Ο Μάνος Δασκαλάκης ξεκαθαρίζει στο εξώδικο του ότι δε χρειαζόταν την δική της υπόμνηση για να συντηρεί τους τάφους των παιδιών τους, κάτι που όπως γράφει, το κάνει ούτως ή άλλως και απορεί με δηλώσεις συγγενών της ότι υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες.

Ακόμα, επισημαίνει ότι δρομολογεί την αλλαγή του οικογενειακoύ πακέτου κινητής τηλεφωνίας, ότι εκείνος θα πληρώσει μια συσκευή τηλεφώνου, παρά το γεγονός ότι ήταν δωρεά της πρώην συζύγου του προς εκείνον.

Από το κοινό τους νοικοκυριό ξεκαθαρίζει ότι δε θέλει κάτι, παρά μόνο ένα γκρι φάκελο που βρίσκεται σε μια μαύρη τσάντα. Αυτός ο φάκελος έχει μόνο προσωπικά έγγραφα και την καλεί να τον παραδώσει άμεσα στον δικηγόρο του.

«Βόμβα» Γιώργου Λιάγκα για την υπόθεση της Πάτρας: «Η κυρία Ρούλα Πισπιρίγκου και η οικογένειά της και τις τελευταίες μέρες...»

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή, «Το Πρωινό» πέταξε «βόμβα» για την Ρούλα Πισπιρίγκου και την υπεράσπισή της. Πιο συγκεκριμένα ο παρουσιαστής αποκάλυψε πως πασίγνωστος δικηγόρος είναι ένα βήμα πριν αναλάβει την υπόθεση της Πάτρας και την υπεράσπιση της 33χρονης.

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε χαρακτηριστικά: «Τέσσερις μέρες μετά το πόρισμα Μπουζιάνη, το οποίο δένει τη δολοφονία της Τζωρτζίνας από την Ρούλα, μας κάνει εντύπωση ότι η κ. Ρούλα Πισπιρίγκου μέσω του δικηγόρου της κ. Όθωνα Παπαδόπουλου ποιεί την νήσσαν. Συνήθως είναι λαλίστατη».

Και πρόσθεσε: «Εγώ κάνω τη συγκεκριμένη αποκάλυψη. Είναι δύο πολύ γνωστοί δικηγόροι, στους οποίους έχει αποταθεί η κυρία Ρούλα Πισπιρίγκου και η οικογένειά της και τις τελευταίες μέρες μελετούν τη δικογραφία. Πολύ γνωστοί δικηγόροι, μας έχουν απασχολήσει πολλές φορές, τώρα τελευταία τους βλέπουμε στα κανάλια για άλλες πολύκροτες υποθέσεις. Δίνω πολύ μεγάλες πιθανότητες ο ένας εξ αυτών και μπορεί να το μάθουμε τις επόμενες ώρες να αναλάβει την υπεράσπιση της κ. Ρούλας Πισπιρίγκου».

Τα λόγια αυτά του παρουσιαστή «πάγωσε» πλατό και τηλεθεατές, με την Φαίη Σκορδά να δηλώνει πως «Υπάρχει και ένα όριο, πιστεύω ότι δεν θα γίνει. Μπορεί να μας εκπλήξει ευχάριστα και να πει όχι».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share