Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

To "ένοχο" like της Ρούλας Πισπιρίγκου 9 ημέρες μετά τον θάνατο της Ίριδας (video)

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως!

13 Μαΐου 2022 16:17
To
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία νέα αποκάλυψη για το θρίλερ της Πάτρας βγήκε στο "φως" το μεσημέρι της Παρασκευής 13/5 στο T-live.

Όπως είπε η δημοσιογράφος Γιώτα Κηπουρού στην εκπομπή του Alpha, η 33χρονη προφυλακισμένη έκανε… like στην εξωσυζυγική της σχέση, μόλις εννέα ημέρες μετά τον θάνατο της Ίριδας, του πρώτου παιδιού που πέθανε από την οικογένεια Δασκαλάκη. Την ίδια στιγμή, στο φως βγήκε το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση με άνδρα, κάτι που έχει γίνει γνωστό από τα μηνύματα οργής που αντάλλασσε με τον Μάνο Δασκαλάκη και είδαν το φως της δημοσιότητας. Με τον εν λόγω άνδρα, ο οποίος είναι παντρεμένος, είχε περισσότερες επαφές ο σύζυγός της. Ο δεσμός τους ήταν περιστασιακός.

Η σχέση μεταξύ τους ξεκίνησε αργότερα, δύο εβδομάδες πριν από τον θάνατο του 6 μηνών μωρού -η Ίριδα πέθανε στις 21/3/2021- ωστόσο η γνωριμία τους είχε ξεκινήσει το 2019.

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Η Ρούλα ζητούσε το πληρεξούσιο της σπιτονοικοκυράς στο όνομά της! (Video)

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Ο Πέτρος Κουσουλός αποκάλυψε στην εκπομπή “Αλήθειες με την Ζήνα” του STAR, τις τελευταίες πληροφορίες του ρεπορτάζ σύμφωνα με τις οποίες η Ρούλα Πισπιρίγκου ζητούσε από τον Μάνο Δασκαλάκη το πληρεξούσιο της σπιτονοικοκυράς να μεταβιβαστεί στο όνομά της! Παράλληλα, ανατροπή έχουμε στην υπόθεση θανάτου της Ίριδας!

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Η Τζωρτζίνα δηλητηριάστηκε με κεταμίνη! Στο φως το πόρισμα του ιατροδικαστή

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο θρίλερ με τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας στην Πάτρα. Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος, παραδόθηκε πριν λίγο το πόρισμα του ιατροδικαστή Σταμάτη Μπουζιάνη για την 9χρονη. Ενώ, καλεσμένος στην εκπομπή "Το Πρωινό" βρέθηκε ο ιατροδικαστής, Γρηγόρης Λέων και σχολίασε όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Σε αυτό αναφέρεται ότι ο θάνατος της Τζωρτζίνας οφείλεται σε θανατηφόρο δηλητηρίαση από φαρμακευτική ουσία (κεταμίνη). Επίσης, αναφέρονται ευρήματα όπως η βλάβη στο ήπαρ, η μικρή πνευμονορραγία αλλά και συμφόρηση οργάνων που αντιστοιχούν σε χορήγηση κεταμίνης.

Προ των πυλών η εκταφή της Τζωρτζίνας

Το πιο σημαντικό είναι πως μετά το τελικό συμπέρασμα υπάρχει επισήμανση και τίθεται το ζήτημα εκταφής της 9χρονης για λήψη τριχών, προκειμένου να ελεγχθεί εάν της είχε δοθεί η κεταμίνη ή άλλη ουσία σε προγενέστερο χρόνο. Οι ιατροδικαστές μάλιστα, ζητούν να γίνει το συντομότερο δυνατόν η εκταφή, προκειμένου να μη χαθεί και άλλος πολύτιμος χρόνος.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share