Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Κόλαφος ο Γρηγόρης Λέων - «Η κεταμίνη είναι το ύστατο μέσο που χρησιμοποιήθηκε στη Τζωρτζίνα» (Video)

Τι ανέφερε για τα βασανιστικά επεισόδια

13 Μαΐου 2022 12:13
Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Κόλαφος ο Γρηγόρης Λέων - «Η κεταμίνη είναι το ύστατο μέσο που χρησιμοποιήθηκε στη Τζωρτζίνα» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συνεχίζουν οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας, εν αναμονή του ιατροδικαστικού πορίσματος για την Τζωρτζίνα. Καλεσμένος στην εκπομπή "Το Πρωινό" βρέθηκε ο ιατροδικαστής, Γρηγόρης Λέων και σχολίασε όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

"Η ιατροδικαστική έκθεση θα δώσει ξεκάθαρη απάντηση για τα αίτια και το μηχανισμό θανάτου της Τζωρτζίνας, όμως θα μείνουν αναπάντητα τα ενδιάμεσα επεισόδια του παδιού, που οδήγησαν σε βασανιστικό θάνατο", δήλωσε ο Κ. Λέων και συνέχισε "όλα τα επεισόδια της Τζωρτζίνας χρήζουν διερεύνησης".

Σοκάρει και η δήλωση του "αν και το άλλο παιδάκι ζούσε, θα είχε το ίδιο πρόβλημα με τη Τζωρτζίνα (εγκεφαλοπάθεια - τετραπληγία)" Σχετικά και με τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών, της Ίριδας και της Μαλένας "το μοτίβο και στις 3 περιπτώσεις είναι παρόμοιο".

Ενώ για τη χρήση της κεταμίνης στην Τζωρτζίνα αποκάλυψε "ήταν το ύστατο μέσο που χρησιμοποιήθηκε για να καταλήξει το παιδί".

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Η ανάρτηση του Μάνου για την «χειρότερη χρονιά της ζωής» του με την Ρούλα - «Η μαμά και εγώ θα κάνουμε...»

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Δεν υπάρχει τίποτα που να μας οδηγεί στην λύση του μυστηρίου σχετικά με την κεταμίνη», δήλωσε ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθων Παπαδόπουλος, αφού την επισκέφθηκε στις Φυλακές Κορυδαλλού, το απόγευμα της Τετάρτης, ενώ σχετικά με τις αναζητήσεις στο διαδίκτυο για μια σειρά από φαρμακευτικές ουσίες από την πλευρά της μητέρας των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα, απάντησε πως «όλες οι αναζητήσεις αφορούν φάρμακα που έχουν συνταγογραφηθεί στο παιδί». Παράλληλα, την ώρα που τα στοιχεία για τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας προκαλούν σοκ φαίνεται πως έρχονται ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση.

Εν τω μεταξύ, όπως μετέδωσε η εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1, σύμφωνα με πληροφορίες της Κέλλυς Χεινοπώρου, ο Μάνος Δασκαλάκης εμφανίζεται ενοχλημένος και θυμωμένος για το εξώδικο που του έστειλε η Ρούλα Πισπιρίγκου και εξετάζει τον τρόπου θα αντιδράσει σε αυτό, χωρίς να αποκλείεται να απαντήσει κι εκείνος με εξώδικο μέσα στις επόμενες ημέρες, αν όχι ώρες.

Ακόμη, στην εκπομπή προβλήθηκε απόσπασμα από συνέντευξη του δημοσιογράφου Πέτρου Κουσουλού, ο οποίος προκάλεσε αίσθηση λέγοντας πως «σε αντίθεση με συγγενείς της Ρούλας Πισπιρίγκου, ο Μάνος Δασκαλάκης ποτέ δεν με εμπόδισε να κάνω την έρευνα μου».

Ο δημοσιογράφος, που έχει κάνει μια σειρά από αποκαλύψεις για την πολύκροτη υπόθεση, σημείωσε δε πως «μου έσπασαν το αυτοκίνητο και μου πήραν την τσάντα μου, όμως δεν πήραν ένα τσαντάκι που ήταν ακριβώς δίπλα».

Ιδιαίτερη εντύπωση και σχόλια από τους συμμετέχοντες στο πάνελ της εκπομπής «Το Πρωινό» προκάλεσε και η προβολή για πρώτη φορά στην τηλεόραση, μιας παλιάς ανάρτησης του Μάνου Δασκαλάκη.

Σε αυτήν την ανάρτηση του Μάνου Δασκαλάκη για την «χειρότερη χρονιά της ζωής» του με την Ρούλα Πισπιρίγκου, αναφέρεται στην γιορτή της Τζωρτζίνας και στις χαρές που του έχει δώσει από την γέννηση της η πρωτότοκη κόρη του, η οποία εκείνο το διάστημα ήδη είχε χάσει τις δύο αδελφές της και πλέον ήταν τετραπληγική.

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Το Πρωινό»:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share