Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Ποιο στοιχείο απέκρυψε η Ρούλα Πισπιρίγκου από τις αρχές & πώς το ανακάλυψαν (Video)

Τα «άγνωστα» επεισόδια βραδυκαρδίας της Τζωρτζίνας στο σπίτι

13 Μαΐου 2022 09:10
Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Ποιο στοιχείο απέκρυψε η Ρούλα Πισπιρίγκου από τις αρχές & πώς το ανακάλυψαν (Video)
(ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση της Πάτρας και τη Ρούλα Πισπιρίγκου. Τι απέκρυψε η 33χρονη από τις αρχές και πώς το ανακάλυψαν οι αρχές. Παράλληλα, δείτε εδώ μία συγκλονιστική μαρτυρία που ενώνει τα σκόρπια κομμάτια του παζλ στο θρίλερ της Πάτρας.

Η 9χρονη είχε επεισόδια βραδυκαρδίας και το διάστημα των επτά μηνών που βρισκόταν στο σπίτι. Η κατάθεση του παιδοκαρδιολόγου που παρουσίασε το Star είναι αποκαλυπτική και σύμφωνα με την εν λόγω μαρτυρία, Ρούλα Πισπιρίγκου και Μάνος Δασκαλάκης ισχυρίστηκαν στις αρχές ότι η Τζωρτζίνα δεν παρουσίασε κάποιο επεισόδιο μέσα στους 7 μήνες που βρισκόταν στο σπίτι, μετά το εξιτήριο που είχε πάρει τον Ιούλιο του 2021 από το νοσοκομείο του Ρίου.

Το στοιχείο που απέκρυψε η Ρούλα από τους γιατρούς

Στο παιδί είχε τοποθετηθεί απινιδωτής με τη μητέρα, όπως αποκαλύπτει ο παιδοκαρδιολόγος του Ωνασείου, να στέλνει κάθε μέρα πληροφορίες για την λειτουργία της καρδιάς της Τζωρτζίνας.

«Το έκανε αυτοβούλως» υποστηρίζει ο γιατρός στη μαρτυρία του, επισημαίνοντας όμως ότι είδαν επεισόδια βραδυκαρδίας όσο το παιδί ήταν στο σπίτι.

«Παρατηρήθηκαν κάποιες σημαντικές διακυμάνσεις της καρδιακής συχνότητας στη διάρκεια των περίπου 7 μηνών. Υπήρχαν κάποια διαστήματα όπως από τα μέσα Σεπτεμβρίου 2021 μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου του 2021 που η λειτουργία του βηματοδότη ήταν πολύ χαμηλή μέχρι και κάτω του 1% ενώ κάποια άλλα διαστήματα, όπως το τέλος Αυγούστου 2021 με μέσα Σεπτεμβρίου 2021 και ιδιαίτερα τον Δεκέμβριο του 2021 και μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου 2022 που η λειτουργία του βηματοδότη ήταν μέχρι και 30% του χρόνου», είπε.

Σύμφωνα με την μαρτυρία του παιδοκαρδιολόγου, ενώ εκείνοι έβλεπαν χαμηλούς παλμούς στο παιδί, η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν τους ενημέρωσε ποτέ ότι είχε κάποιο επεισόδιο στο σπίτι, μέσα σε αυτό το διάστημα των 7 μηνών.

Τα επεισόδια της Τζωρτζίνας

Την ίδια στιγμή, όπως αποκάλυψε το mega, στις καταθέσεις τους οι γιατροί της παιδιατρικής κλινικής του Ρίου, θα αναφερθούν στα εννέα «ύποπτα επεισόδια» που υπέστη η 9χρονη Τζωρτζίνα.

Σε περίεργα συμπτώματα όμως αναφέρονται και οι γιατροί που παρακολουθούσαν την μικρή στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο. Σχεδόν 40 ημέρες μετά την προφυλάκιση της η Ρούλα Πισπιρίγκου, συνεχίζει να υποστηρίζει ότι δεν έχει κάνει κανένα κακό στα παιδιά της.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share