Τετάρτη, 01 Φεβρουαρίου 2023

Ράκος ο Πέτρος Φιλιππίδης: «Είναι χάλια ψυχολογικά και μάλιστα...» - Όλα όσα αποκάλυψε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος

Στο πλευρό του η σύζυγός του

13 Μαΐου 2022 11:36
Ράκος ο Πέτρος Φιλιππίδης: «Είναι χάλια ψυχολογικά και μάλιστα...» - Όλα όσα αποκάλυψε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος
(ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συνεχίζεται η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη και στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», μίλησε ο δικηγόρος του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

«Είναι κεκλεισμένων των θυρών και θα εξεταστεί η πρώτη καταγγέλλουσα από τις δύο άλλες συναδέλφους μου. Κρίμα που δεν είναι ανοιχτές οι θύρες ώστε ο κόσμος να πληροφορείται τι έωλες κατηγορίες υπάρχουν εις βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη που του έχουν στερήσει για τόσους μήνες την ελευθερία του», είπε και συνέχισε: «Αν ο Πέτρος Φιλιππίδης θέλει να κάνει ερωτήσεις, έχει το δικαίωμα αυτό», τόνισε.

Αναφορικά με το πώς είναι ο ίδιος, αποκάλυψε: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι χάλια ψυχολογικά και μάλιστα όταν αντιμετωπίζει τέτοιες κατηγορίες, οι οποίες είναι βάναυσες», είπε.

Μιχάλης Δημητρακόπουλος για Πέτρο Φιλιππίδη

Αμέσως μετά η δημοσιογράφος μετέφερε πως ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι φανερά αδυνατισμένος ενώ στο πλευρό του έχει την σύζυγό του και σήμερα.

Χαμός στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη: Διακόπηκε λόγω... έντασης - Ξέσπασε σε κλάματα η καταγγέλλουσα

Συνεχίζεται η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, με την κατάθεση της πρώτης καταγγέλλουσας. Όπως μετέφερε ο Θάνος Βάγιος στο Πρωινό, η πέμπτη συνεδρίαση ξεκίνησε με ένταση, όταν τον λόγο πήρε η κα Μπακιρτζίδη -δεύτερη συνήγορος υπεράσπισης- για να θέσει τα δικά της ερωτήματα στη μηνύτρια. Οι τόνοι ανέβηκαν με αποτέλεσμα η έδρα να ζητήσει την προσωρινή διακοπή της διαδικασίας, μέχρι να ηρεμήσουν οι τόνοι.

Στο μεταξύ, η δεύτερη καταγγέλλουσα, η οποία αναμένεται να καταθέσει τη Δευτέρα αν σήμερα ολοκληρωθεί η κατάθεση της πρώτης, ξέσπασε σε κλάματα στον διάδρομο καθώς η συναισθηματική φόρτιση είναι μεγάλη.

Χαμός στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη

Στο πλευρό της έσπευσαν αμέσως η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Λένα Δροσάκη, που ήταν γι’ ακόμα μία ημέρα στο δικαστήριο για να υποστηρίξουν το σύνολο των κατηγοριών εις βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share