Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Τρόμος στη Θεσσαλονίκη: «Γάζωσαν» με καλάσνικοφ το πρατήριο του προέδρου βενζινοπωλών! (video)

Δεν ήταν η πρώτη φορά που το κατάστημα δέχεται επίθεση

12 Μαΐου 2022 09:45
Τρόμος στη Θεσσαλονίκη: «Γάζωσαν» με καλάσνικοφ το πρατήριο του προέδρου βενζινοπωλών! (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στόχος αγνώστων έγινε τα ξημερώματα της Πέμπτης (12/5) το βενζινάδικο του προέδρου των βενζινοπωλών Θεσσαλονίκης, Θέμη Κιουρτζή, που «γάζωσαν» την πρόσοψη του πρατηρίου.

Δείτε επίσης: Μυστήριο με τον θάνατο του 7χρονου στη Θεσσαλονίκη: Ανακοπή υπέστη το παιδί – Τι έδειξαν οι εξετάσεις (video)

Στο σημείο βρέθηκαν τουλάχιστον πέντε σφαίρες ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δεν ήταν η πρώτη φορά που το κατάστημα δέχεται επίθεση. Ο ιδιοκτήτης είδε τα σχετικά πλάνα από το κλειστό κύκλωμα που κατέγραψε όσα εκτυλίχθηκαν. Το βενζινάδικο ήταν κλειστό εκείνη την ώρα.

Ανείπωτη τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Ξεσπούν οι γονείς της 3χρονης & του 7χρονου - « Τι γίνεται με τα παιδιά μας; Σε 15 ημέρες θα κάναμε τα γενέθλιά του»

Ανείπωτη τραγωδία για τους γονείς του 7χρονου αλλά και της 3χρονης στη Θεσσαλονίκη, που έφυγαν από τη ζωή αιφνίδια με τους γονείς τους να ξεσπούν και να ζητούν απαντήσεις.

Συγκλονίζουν οι γονείς του 7χρονου - «Σε 15 ημέρες θα κάναμε τα γενέθλιά του»

Ο 7χρονος έφτασε στα επείγοντα του νοσοκομείου τις μεσημβρινές ώρες της Τρίτης (10/5) με υψηλό πυρετό, σπασμούς και ακαμψία στα άκρα και σύμφωνα με πηγές του νοσοκομείου, όταν οι γιατροί του έκαναν τις απαραίτητες εξετάσεις διαπίστωσαν ότι έχει χαμηλό αιματοκρίτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες κατά τη διάρκεια των εξετάσεων ο 7χρονος έπαθε ανακοπή. Οι γιατροί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες επί δυόμιση ώρες προκειμένου να τον ανατάξουν κάνοντας του αναζωογόνηση.

Οι εντατικολόγοι διασωλήνωσαν τον 7χρονο αλλά το μικρό αγόρι δεν τα κατάφερε. Το παιδί δε νοσηλευόταν προηγουμένως, αλλά είχε επισκεφτεί ιδιώτες γιατρούς. Στη σορό του άτυχου παιδιού θα διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή για να διαπιστωθεί η ακριβής αιτία θανάτου.

Οι γονείς του 7χρονου, μίλησαν στο Mega προσπαθώντας να συνειδητοποιήσουν πώς από τη μια στιγμή στην άλλη έχασαν ό,τι πολυτιμότερο είχαν στη ζωή. «Τι να σας πω; Σκεφτείτε να έχετε εσείς ένα παιδί, ένα ωραίο πρωί με ένα μικρό πυρετό που είχε την προηγούμενη ημέρα, να καταλήξει με συνοπτικές διαδικασίες, σε 1,5- 2 ώρες», είπε ο πατέρας του 7χρονου.

«Κήδεψα το παιδί μου και σε 15 ημέρες θα του έκανα τα γενέθλιά του. Ήταν κάτι αιφνίδιο, έγιναν υπεράνθρωπες προσπάθειες από όλο το προσωπικό. Ενώ το παιδί μου έφευγε από την ζωή, έκαναν τα αδύνατα δυνατά. Το παιδί δεν είχε κανένα πρόβλημα, ήταν κάτι αιφνίδιο», δηλώνει η μητέρα του παιδιού.

«Σαν πρώτη φάση μας είπαν ότι υπήρχε ένα μικρόβιο, λεγεώνα λέγεται, και βρέθηκε αυτό στο αίμα του. Μας είπαν μάλιστα να βγάλουμε τα φίλτρα (κλιματισμού) που έχουμε στα σπίτια μας. Εγώ δεν πιστεύω ούτε μία στο δισεκατομμύριο ότι είναι από αυτό το πράγμα. Δεν μπορεί τώρα από ένα τέτοιο μικρόβιο, ένα παιδί με τόσο δυνατό ανοσοποιητικό να καταλήγει ουσιαστικά σε τέσσερις ώρες» εξήγησε ο πατέρας.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share