Κυριακή, 21 Ιουλίου 2024

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Τι συνέβη την Μεγάλη Παρασκευή στο μνήμα της Τζωρτζίνας και της Ίριδας και προκάλεσε οργή; Η απάντηση της Δήμητρας Πισπιρίγκου (Video)

Γιατί πετάχτηκαν όλα τα κουκλάκια που είχε αφήσει ο κόσμος

27 Απριλίου 2022 14:43
Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Τι συνέβη την Μεγάλη Παρασκευή στο μνήμα της Τζωρτζίνας και της Ίριδας και προκάλεσε οργή; Η απάντηση της Δήμητρας Πισπιρίγκου (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε η κίνηση της αδελφής και της μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου να πετάξουν από τον τάφο της Ίριδας και της Τζωρτζίνας κουκλάκια και διάφορα δώρα που είχαν αφήσει εκεί πολίτες για τα δυο αδικοχαμένα κοριτσάκια. Παράλληλα, ένα νέο σημείωμα που βρέθηκε έξω από το σπίτι του Μάνου και της Ρούλας στην Πάτρα, έφερε στο φως το «Πρωινό».

Σύμφωνα με όσα είπε ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθωνας Παπαδόπουλος στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», το μεσημέρι της Τετάρτης η οικογένεια της 33χονης ρ βρίσκεται σε πάρα πολύ δεινή θέση και εδώ και καιρό ήθελαν να πάνε στο μνήμα των παιδιών, αλλά δεν μπορούσαν λόγω των αντιδράσεων.

Πριν από λίγες μέρες, πήγαν τελικά όμως πέταξαν όσα είχαν αφήσει διάφοροι άνθρωποι για τα παιδιά προκαλώντας οργή στο πανελλήνιο. Η αδελφή της Ρούλας, Δήμητρα Πιπσιρίγκου είπε στον Γιώργο Σόμπολο πως πέταξαν λιωμένα κεριά και ξερά λουλούδια από τον τάφο αλλα και μερικα κουκλάκια που είχαν λερωθεί λόγω των πρόσφατων λασποβροχών και ότι έγινε έγινε μόνο για λόγους καθαριότητας και ευταξίας στο μνήμα των παιδιών.

Υπόθεση Πάτρας: 2.500.000 ευρώ αποζημίωση ζητούσαν Πισπιρίγκου-Δασκαλάκης από τους δημοσιογράφους! Ευαγγελάτος, Λαμπρόπουλος και Κατερινόπουλος μέσα στη λίστα

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Με ένα αποκλειστικό- αποκαλυπτικό ρεπορτάζ ξεκίνησε σήμερα το «Πρωινό» σε σχέση με την υπόθεση της Πάτρας. Το φως δεν έχει φανεί ακόμη στην άκρη του τούνελ για τη διαλεύκανσή της, όμως κάθε μέρα γίνονται γνωστές νέες πληροφορίες. Παράλληλα, εικόνες από την Πρωτομαγιά του 2019 ήρθαν στο φως, λίγο μόλις καιρό μετά τον θάνατο της Μαλένας, όπου απεικονίζεται ο Μάνος Δασκαλάκης να ψήνει στην αυλή του σπιτιού τους!

Από εχθές λοιπόν ο Γιώργος Αναστασόπουλος της εφημερίδας «Πελοπόννησος» αποκάλυψε πως ο Μάνος κρατούσε αρχικά υποστηρικτική στάση στη Ρούλα λόγω των αποζημιώσεων που θα ζητούσαν.

Σήμερα ο συνεργάτης της εκπομπής Τάσος Τεργιάκης, αποκάλυψε τη λίστα με τους δημοσιογράφους, στους οποίους είχε στοχεύσει το ζευγάρι και θα έκανε αγωγές για όσα έλεγαν δημόσια για την υπόθεση και τα παιδιά τους.

Ο Γιώργος Λιάγκας, ο Νίκος Ευαγγελάτος, η Τατιάνα Στεφανίδου, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αλλά και ο Θανάσης Κατερινόπουλος βρισκόταν στην περιβόητη λίστα και θα ζητούσαν 500 χιλιάδες ευρώ από τον καθένα ξεχωριστά.

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share