Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Ο «καλός ψήστης» Μάνος Δασκαλάκης! 17 μέρες από το θάνατο της Μαλένας ο 30χρονος πατέρας έψηνε ανέμελος το Πάσχα μαζί με φίλους (Video)

Nέα ντοκουμέντα για την υπόθεση θρίλερ της Πάτρας

27 Απριλίου 2022 12:20
Ο «καλός ψήστης» Μάνος Δασκαλάκης! 17 μέρες από το θάνατο της Μαλένας ο 30χρονος πατέρας έψηνε ανέμελος το Πάσχα μαζί με φίλους (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Εικόνες από την Πρωτομαγιά του 2019 ήρθαν στο φως, λίγο μόλις καιρό μετά τον θάνατο της Μαλένας, όπου απεικονίζεται ο Μάνος Δασκαλάκης να ψήνει στην αυλή του σπιτιού τους! Παράλληλα, η Ρούλα Πισπιρίγκου δε θα ομολογήσει ποτέ πως σκότωσε κάποιο από τα παιδιά της, σύμφωνα με όσα εκτίμησε ο ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης.

Συγκεκριμένα, εντύπωση έχει προκαλέσει η συμπεριφορά του Μάνου Δασκαλάκη. Λίγες μόλις ημέρες μετά τον θάνατο του πρώτου παιδιού, της τρεισίμιση ετών Μαλένας, τον Μάιο του 2019 ο πατέρας των τριών παιδιών από την Πάτρα γιόρτασε το Πάσχα ψήνοντας με φίλους!

Σε φωτογραφίες που είχαν ανέβει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είχε οργανώσει με φίλους του να ψήσουν στην αυλή του σπιτιού τους. Σε αυτές φαίνεται να είναι αρκετά ευδιάθετος, παρόλο που είχαν περάσει μόνο 17 ημέρες από τον θάνατο του κοριτσιού. «Είναι τρελός ο ψήστης», έγραφε η λεζάντα που συνόδευε τις φωτογραφίες.

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Ποιος πέταξε τα λουλούδια από τον τάφο - Τι αποκαλύπτει η γυναίκα που περιποιείται το μνήμα των κοριτσιών

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Ένα ανεκδιήγητο περιστατικό συνέβη το Μεγάλο Σάββατο, καθώς άγνωστοι πέταξαν στα σκουπίδια τα δώρα και τα λουλούδια που είχαν αφήσει κόσμος στους τάφους της Μαλένας και της Ίριδας στην Πάτρα. Παράλληλα, δείτε εδώ τη νέα σύντροφο του Μάνου Δασκαλάκη.

Μάλιστα, οι πληροφορίες ήθελαν να το έχουν κάνει η μητέρα και η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου κάτι που διέψευσε η Δήμητρα Πισπιρίγκου. Η γυναίκα που φροντίζει και περιποιείται τα μνήματα των άτυχων κοριτσιών μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και έκανε αποκαλύψεις.

«Εγώ την Ρούλα δεν την έχω δει ποτέ μου, από το τηλέφωνο μόνο έχουμε μιλήσει για να αναλάβω τα παιδιά. Δεν είχα καμία τηλεφωνική επικοινωνία και δεν πέταξα τίποτα. Δεν ήταν από μένα, η Ρούλα δεν μου είπε τίποτα. Βεβαίως και ανάβω το καντηλάκι και θα το ανάβω και θα περιποιούμαι το μνήμα. Έχει πάνω πράγματα, διάφορα πραγματάκια…

Την Μεγάλη Παρασκευή έτυχε να περάσω και ήταν μια κυρία με τον γιο της λίγο πιο πέρα και είχε βάλει λιβανάκι και λιβάνιζε. Το Μεγάλο Σάββατο έλειπαν τα πράγματα» τόνισε η γυναίκα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share