Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Υπόθεση Πάτρας: 2.500.000 ευρώ αποζημίωση ζητούσαν Πισπιρίγκου-Δασκαλάκης από τους δημοσιογράφους! Ευαγγελάτος, Λαμπρόπουλος και Κατερινόπουλος μέσα στη λίστα (Video)

Όλο το παρασκκήνιο

27 Απριλίου 2022 12:57
Υπόθεση Πάτρας: 2.500.000 ευρώ αποζημίωση ζητούσαν Πισπιρίγκου-Δασκαλάκης από τους δημοσιογράφους! Ευαγγελάτος, Λαμπρόπουλος και Κατερινόπουλος μέσα στη λίστα (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Με ένα αποκλειστικό- αποκαλυπτικό ρεπορτάζ ξεκίνησε σήμερα το «Πρωινό» σε σχέση με την υπόθεση της Πάτρας. Το φως δεν έχει φανεί ακόμη στην άκρη του τούνελ για τη διαλεύκανσή της, όμως κάθε μέρα γίνονται γνωστές νέες πληροφορίες. Παράλληλα, εικόνες από την Πρωτομαγιά του 2019 ήρθαν στο φως, λίγο μόλις καιρό μετά τον θάνατο της Μαλένας, όπου απεικονίζεται ο Μάνος Δασκαλάκης να ψήνει στην αυλή του σπιτιού τους!

Από εχθές λοιπόν ο Γιώργος Αναστασόπουλος της εφημερίδας «Πελοπόννησος» αποκάλυψε πως ο Μάνος κρατούσε αρχικά υποστηρικτική στάση στη Ρούλα λόγω των αποζημιώσεων που θα ζητούσαν.

Σήμερα ο συνεργάτης της εκπομπής Τάσος Τεργιάκης, αποκάλυψε τη λίστα με τους δημοσιογράφους, στους οποίους είχε στοχεύσει το ζευγάρι και θα έκανε αγωγές για όσα έλεγαν δημόσια για την υπόθεση και τα παιδιά τους.

Ο Γιώργος Λιάγκας, ο Νίκος Ευαγγελάτος, η Τατιάνα Στεφανίδου, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αλλά και ο Θανάσης Κατερινόπουλος βρισκόταν στην περιβόητη λίστα και θα ζητούσαν 500 χιλιάδες ευρώ από τον καθένα ξεχωριστά.

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω:

Στο μυαλό της Ρούλας Πισπιρίγκου: Έχει σκηνοθετήσει τους θανάτους των παιδιών της - Δεν θα ομολογήσει ποτέ!»

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου δε θα ομολογήσει ποτέ πως σκότωσε κάποιο από τα παιδιά της, σύμφωνα με όσα εκτίμησε ο ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης που βρίσκεται στην Πάτρα προ ημερών για προσωπική του υπόθεση και σχολίασε τα όσα συμβαίνουν. Ενώ, ένα ανεκδιήγητο περιστατικό συνέβη το Μεγάλο Σάββατο, καθώς άγνωστοι πέταξαν στα σκουπίδια τα δώρα και τα λουλούδια που είχαν αφήσει κόσμος στους τάφους της Μαλένας και της Ίριδας.

Ο κ. Τσούκαλης μίλησε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» και δήλωσε ξεκάθαρα πως Η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν πρόκειται ποτέ να ομολογήσει. «Εχω συζητήσει το θέμα με φίλους μου εγκληματολόγους. Αλλά βλέπω και τη στάση της. Είναι ένα άτομο που έχει κάνει focus σ’ αυτό το σενάριο που έχει επεξεργασθεί. Το θεωρώ απίθανο να ομολογήσει», δήλωσε.

Και συνέχισε: «Εχει σκηνοθετήσει στο μυαλό της τους θανάτους των τριών παιδιών. Βέβαια, αυτό δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να πέσει σε αντιφάσεις, που είναι δυνατόν να δώσουν νέα στοιχεία».

«Δε θα εκπλαγώ αν εκδοθούν κι άλλα εντάλματα»

Όπως αναφέρει το pelop.gr, ο κ. Τσούκαλης προβλέπει ότι σύντομα θα έχουμε νέες εξελίξεις, αφού η ρήξη που έχει επέλθει στο ζευγάρι θα πυροδοτήσει αποκαλύψεις: «Θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ σημαντικό, και γι’ αυτό αναμένω τις εξελίξεις. Πιστεύω ότι θα πυροδοτήσει αποκαλύψεις και θα ρίξει φως σε σημεία που δεν φανταζόμαστε. Σε κάποιες δηλώσεις, ο πατέρας είχε πει ότι έχει κρυφούς άσους στο μανίκι. Πρέπει να μας πει ποιοι είναι αυτοί», λέει ο κ. Τσούκαλης, επισημαίνοντας ότι δεν θα εκπλαγεί αν τις επόμενες ημέρες εκδοθούν και άλλα εντάλματα σύλληψης!

Να θυμίσουμε πάντως, πως – ανά τον κόσμο σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις δολοφονίας παιδιών – από τις μητέρες, ελάχιστες είναι εκείνες που έχουν ομολογήσει.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Πελοπόννησος, Ρούλα Πισπιρίγκου επιμένει να γίνει γονιδιακός έλεγχος, προκειμένου όπως λέει από αυτή την εξέταση να μάθει εάν υπάρχει κάποιο «ένοχο» γονίδιο. Η συγκεκριμένη εξέταση έχει σημασία για την Ρούλα Πισπιρίγκου, καθώς αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η έρευνα για τους θανάτους της Μαλένας και Ιριδας.

Οι δύο πρώτοι έλεγχοι, πάντως δεν έχουν δείξει το παραμικρό πρόβλημα για τα παιδιά. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, έχουν ελεγχθεί αρχικά 128 γονίδια και στη συνέχεια άλλα 839, που σχετίζονται με τον αιφνίδιο νεανικό θάνατο και όλα είχαν αρνητικό αποτέλεσμα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share