Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αποκάλυψη - «Στροφή 180 μοιρών» από τον Μάνο Δασκαλάκη: Τα μηνύματα σε φίλο του πριν και μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου (video)

«Συγγνώμη που σου είπα να μην βιάζεσαι να κρίνεις...»

21 Απριλίου 2022 22:36
Αποκάλυψη - «Στροφή 180 μοιρών» από τον Μάνο Δασκαλάκη: Τα μηνύματα σε φίλο του πριν και μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συνεχίζονται οι έρευνες για την Μαλένα και την Ιριδα, τα δύο από τα τρία παιδιά της οικογένειας Δασκαλάκη από την Πάτρα.

Ταυτόχρονα, στον Κορυδαλλό βρίσκεται προφυλακισμένη η Ρούλα Πισπιρίγκου που κατηγορείται για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας με κεταμίνη. Μέχρι και τη σύλληψη, η 33χρονη φαινόταν να παίρνει στήριξη από τον Μάνο Δασκαλάκη. Ομως πλέον οι σχέσεις του ζεύγους έχουν διαρραγεί και ο πατέρας δεν αποκλείει να ζητήσει τη διενέργεια τεστ DNA για την πατρότητα των δύο πρώτων παιδιών που εξέπνευσαν.

Προ των πυλών η εκταφή της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη – Αμφισβητείται η αιτία θανάτου της (video)

Την ίδια στιγμή, έρχονται στο φως της δημοσιότητας άγνωστες συνομιλίες του Μάνου Δασκαλάκη. Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR παρουσίασε μηνύματα που αντάλλασε με φίλο του ο 30χρονος πριν και μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου. Ενώ αρχικά υποστήριζε την 33χρονη, δηλώνοντας βέβαιος για την αθωότητά της στη συνέχεια παίρνει αποστάσεις, σημειώνει ότι γνωρίζει πολλά, καθώς και ότι έχει μιλήσει σε κάποιον.

Πριν οι Αρχές εκδώσουν ένταλμα σύλληψης εις βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, στις 22 Μαρτίου 2022 ο Μάνος Δασκαλάκης είχε στείλει το εξής μήνυμα σε φίλο του: «Αν υπήρχε μια περίπτωση να έχει κάνει κάτι σε ένα παιδί, θα την είχα σκοτώσει εγώ, με τα ίδια μου τα χέρια.

Πάνω στις ψυχές των τριών παιδιών μου, πλούτισαν όλα τα κανάλια και ακόμη και οι πιο μικρές εφημερίδες και δεν ισχύει σε καμιά περίπτωση, ούτε ασφυκτικός θάνατος, ούτε οποιαδήποτε εγκληματική ενέργεια. Μην παραπλανιέσαι. Αυτή τη στιγμή, μια μάνα που έχει χάσει τρία παιδιά, χτυπιέται από παντού. Έλα λίγο στη θέση της».

Την ακριβώς επόμενη ημέρα, στις 23 Μαρτίου 2022, ο Μάνος Δασκαλάκης έλεγε μέσω μηνυμάτων με φίλο του:

  • Φίλος: Εσένα σε πιστεύω ότι δεν έχεις πειράξει τρίχα από τα παιδιά, αλλά για τη Ρούλα όχι...
  • Μάνος: Άκουσέ με που σου λέω πέντε πράγματα παραπάνω...
  • Φίλος: Μακάρι να τελειώσει γρήγορα αυτό το πράγμα, πραγματικά. Και να αφήσουν αυτές τις ψυχούλες να ηρεμήσουν, γιατί κάθε μέρα τα μελετάνε.
  • Μάνος: Μην το λες σε εμένα αυτό φίλε. Έχω αγανακτήσει... Και το κυριότερο είναι ότι δεν ακούγεται μισή αλήθεια. Και φτιάχνουν μαρτυρίες δικές τους και τα κάνουν όπως να' ναι…

Η αλλαγή μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου

Δύο 24ωρα μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου και την αποκάλυψη για την κεταμίνη, ο Μάνος Δασκαλάκης δεν φαίνεται να πέφτει από τα σύννεφα. Αντιθέτως, αφήνει να εννοηθεί ότι ξέρει πολλά περισσότερα. Πέντε ημέρες πριν περάσει το κατώφλι της ανακρίτριας, μάλιστα, προεξοφλούσε εξελίξεις. Ο διάλογος:

  • Φίλος: Αδελφέ, αν είσαι αθώος τράβα και εγώ μαζί σου.
  • Μάνος: Ηρέμησε, παρακολούθα και θα δεις... Δεν έχω να φοβηθώ κάτι... Κάνε λίγο υπομονή... Δεν υπάρχει ένας από όσους με ξέρουν να πουν κάτι εναντίον μου. Σταμάτα εδώ και θα δεις... Μην μιλήσεις σε κανέναν, μέχρι να με ακούσεις...
  • Φίλος: Μαζί σου είμαι. Με την άλλη όχι όμως...
  • Μάνος: Έχω χάσει τη γη κάτω από τα πόδια μου… Καλά κάνεις και δεν είσαι με την άλλη...
  • Φίλος: Πες μου μόνο ότι δεν είσαι μπλεγμένος. Μόνο αυτό σε παρακαλώ...
  • Μάνος: Ούτε στο μισό τις εκατό. Καλό βράδυ φίλε και συγγνώμη...
  • Φίλος: Γιατί συγγνώμη;
  • Μάνος: Συγγνώμη που σου είπα να μην βιάζεσαι να κρίνεις.
  • Φίλος: Ξέρεις πράγματα; Αν ναι, στείλτα ανώνυμα κάπου.
  • Μάνος: Έχω μιλήσει…

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share