Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Προ των πυλών η εκταφή της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη – Αμφισβητείται η αιτία θανάτου της (video)

Στο μικροσκόπιο των Αρχών πλέον και ο θάνατος της 69χρονης

21 Απριλίου 2022 18:15
Προ των πυλών η εκταφή της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη – Αμφισβητείται η αιτία θανάτου της (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέες πληροφορίες για το θρίλερ της Πάτρας, με τα τρία νεκρά παιδιά της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Κι όλα αυτά, ενώ στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκεται και ο θάνατος της 69χρονης σπιτονοικοκυράς του ζευγαριού.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα pelop.gr, από τις ανταλλαγές πληροφοριών των διωκτικών αρχών Αθήνας και Πάτρας κι ενώ βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η προκαταρτική εξέταση για τον θάνατο της 69χρονης γυναίκας, εξετάζεται πλέον πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να αιτηθούν στην εισαγγελία εκταφή της σορού της.

Ραγδαίες εξελίξεις με τα τρία νεκρά παιδιά: Εισαγγελέας για την υπόθεση της Πάτρας – Τα αδικήματα που θα ερευνηθούν

Τη διενέργεια έρευνας διέταξε η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας προκειμένου να ερευνηθεί το αδίκημα της παραβίασης δικαστικού απορρήτου στην υπόθεση της Πάτρας με το θάνατο των τριών παιδιών, από πρόσωπο στο οποίο το δικαστικό απόρρητο ήταν προσιτό λόγω της υπηρεσίας του ή της συμμετοχής του στη διαδικασία.

"Βόμβα" Λέων για Πάτρα: Η Τζωρτζίνα δεν υπέφερε μόνο από έναν εξωγενή παράγοντα (video)

Επίσης θα ερευνηθεί και η διάπραξη του αδικήματος της ηθικής αυτουργίας καθώς και της παράνομης επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων. Αφορμή της ερευνάς ήταν τα δημοσιεύματα με τις καταθέσεις μαρτύρων στην ανακριτική διαδικασία.

πατρα-νεκρα-παιδια
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Είδηση "βόμβα": Η Ρούλα Πισπιρίγκου απειλεί με μήνυση τον Μάνο Δασκαλάκη αν ζητήσει τεστ πατρότητας

Δεν έχουν τέλος τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως για το έγκλημα της Πάτρας. Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA μίλησαν σχετικά οι κ.κ. Σταύρος Μπαλάσκας, συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ, και Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, αρχισυντάκτης της εφημερίδας Πελοπόννησος και του pelop.gr.

Τις τελευταίες ώρες φαίνεται πως από την πλευρά του Μάνου Δασκαλάκη, ο οποίος έχει κόψει κάθε επαφή με την εν διαστάσει σύζυγό του αφού την κατηγορεί ανοιχτά για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας, αναφέρεται ότι είναι πιθανό να γίνει το επόμενο διάστημα τεστ DNA προκειμένου να διαπιστωθεί εάν η Ίριδα και η Μαλένα είναι δικά του παιδιά.

Μέλη της οικογένειας Δασκαλάκη δήλωσαν στον Βασίλη Λαμπρόπουλο, αστυνομικό συντάκτη των εφημερίδων «ΤΟ ΒΗΜΑ» και «ΤΑ ΝΕΑ», ότι μέχρι στιγμής το ζήτημα της πατρότητας και της εξέτασης DNA είναι πρώιμο. Οι ίδιοι δεν αποκλείουν να διενεργηθεί εξέταση DNA και άφησαν ανοιχτό το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί σε μεταγενέστερη φάση.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share