Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Σάλος με την ανάρτηση του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου: «Το καλύτερο εμβόλιο που...»

«Ζήτω η φυσική ανοσία»

19 Απριλίου 2022 13:55
Σάλος με την ανάρτηση του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου: «Το καλύτερο εμβόλιο που...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μία ανάρτηση προχώρησε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, για τη «φυσική ανοσία» και το «καλύτερο εμβόλιο». Επίσης, σάλος έχει γίνει με την ανάρτηση του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου για τον κορωνοϊό και τον Κυριάκο Μητσοτάκη που ανήρτησε στο Instagram

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Μάκη Τριανταφυλλόπουλο:

Σάλος με την ανάρτηση του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου: «Από τη Ρωσία με αγάπη!»

Δείτε στο Instagram του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου το βίντεο μιας Ρωσίδας, η οποία ευχαριστεί τους Αμερικανούς επειδή έκλεισαν τις αλυσίδες fast food -όπως τα McDonalds- στη χώρα της και από εδώ και στο εξής οι Ρώσοι θα τρέφονται καλύτερα και θα είναι πιο υγιείς.

Σάλος με φωτογραφία του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου - «Με τον Πούτιν είσαι;»

Δείτε την ανάρτηση:

Ο θάνατος που «τσάκισε» τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο: «Ήταν ο δημοσιογραφικός μου πατέρας» (photo)

Ράκος είναι ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος καθώς την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα, 4 Μαρτίου, ο Κώστας Παπαϊωάννου στα 84 του χρόνια, με τον δημοσιογράφο να αναφέρει σε ένα συγκηνιτικό ποστ στο twitter ότι πέθανε «ο δημοσιογραφικός μου πατέρας».

«Πόλεμος» δηλώσεων Αλέξη Κούγια - Μάκη Τριανταφυλλόπουλου με αφορμή την υπόθεση της 24χρονης!

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης και αναφέρθηκε στην καταγγελία του βιασμού της Γεωργίας Μπίκα, με τον ποινικολόγο να σχολιάζει την εξέλιξη των υποθέσεων με τις οποίες έχει ασχοληθεί ο δημοσιογράφος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος.

Η Γεωργία Μπίκα είχε δώσει την πρώτη συνέντευξη για την υπόθεσή της στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, περιγράφοντας τα όσα καταγγέλλει πως έζησε στη σουίτα του ξενοδοχείου το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στη Θεσσαλονίκη.

Ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος εκπροσωπεί την οικογένεια του 19χρονου Άλκη που δολοφονήθηκε από χούλιγκανς στη Θεσσαλονίκη, μίλησε στον τοπικό Real Fm 107.1 και μεταξύ άλλων του έγινε ερώτηση για την υπόθεση της 24χρονης Γεωργίας.

«Εγώ όταν βλέπω τον Τριανταφυλλόπουλο να ασχολείται με μια υπόθεση, γνωρίζω εκ προοιμίου ότι αυτοί που καταγγέλλει θα αθωωθούν. Δεν έχω δει μια υπόθεση του Τριανταφυλλόπουλου από τότε που εμφανίστηκε που να φτάνει στα δικαστήρια και να καταδικάζεται κάποιος», είπε χαρακτηριστικά ο ποινικολόγος.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share