Σάββατο, 20 Αυγούστου 2022

Σάλος με την ανάρτηση του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου για κορωνοϊό και Κυριάκο Μητσοτάκη

«ΘΕΤΙΚΟΥΛΗΣ ο (τριπλοεμβολιασμένος) ΚΟΥΛΗΣ»

15 Μαρτίου 2022 20:01
Σάλος με την ανάρτηση του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου για κορωνοϊό και Κυριάκο Μητσοτάκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σάλος έχει γίνει με την ανάρτηση του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου για τον κορωνοϊό και τον Κυριάκο Μητσοτάκη που ανήρτησε στο Instagram. Παράλληλα, δείτε εδώ τη φωτογραφία του δημοσιογράφου που προκάλεσε επίσης σάλο!

Η ανάρτηση του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου:

«ΘΕΤΙΚΟΥΛΗΣ ο (τριπλοεμβολιασμένος) ΚΟΥΛΗΣ. Δήλωση του πρωθυπουργου στις 24/07/2021: «Όταν οι ειδικοί προειδοποιούν πως ο κορωνοϊός χτυπά, πλέον, μόνον τους ανεμβολίαστους, δεν υπάρχει χώρος για διπρόσωπες τοποθετήσεις. Η φημολογία δεν είναι ιδεολογία»… Σχόλιο του δημοσιογράφου: Ο χρόνος όμως εκτός απο πανδαμάτωρ είναι και μεγάλος εχθρός της ανακρίβειας, της αφέλειας και της ανοησίας.»

«Κλέφτες!» - «Άγριο» ξέσπασμα του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος δε διστάζει ποτέ να εκφράσει την άποψή του για οποιοδήποτε θέμα της επικαιρότητας, με αυτό της ακρίβειας το τελευταίο χρονικό διάστημα να αποτελεί ένα βασικό με το οποίο ασχολείται.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, που θρηνεί το θάνατο αγαπημένου του προσώπου, έχει επιδοθεί τις τελευταίες μέρες σε ένα μπαράζ αποκαλύψεων για τις «σφαγιαστικές» τιμές, που υπάρχουν στην Ελλάδα, θεωρώντας ως βασική υπεύθυνη την κυβέρνηση και αποκαλώντας ως «κλέφτες» τις επιχειρήσεις, που τις θέτουν.

Οι αναρτήσεις της οργής

«Η τιμή της βενζίνης σήμερα στα Σκόπια: 1.40 ευρώ το λίτρο η απλή και 1.45 ευρώ η κατοστάρα!», ανέφερε σχετικά με το θέμα των Σκοπίων, ενώ έκανε λόγο και για τις διαφορετικές τιμές για ίδια προϊόντα και σε άλλα είδη, όπως τα κρεβάτια.

«Γιατί ρε καουμπόηδες το ίδιο κρεβάτι με τον ίδιο κωδικό έχει 538 ευρώ στην Ελλάδα και στη Γερμανία 279; Κοιμούνται πιο βαριά οι Έλληνες ή κοιμούνται όρθιοι;Τον ύπνο του δικαίου μήπως;», έγραψε σε άλλη ανάρτηση.

Σε μια ακόμη, αφορώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη, είπε: «Το ρεύμα στον Θεό, τα καυσιμα στον Θεό, τα προϊόντα των σουπερμάρκετ στον Θεό και οι μισθοί στον πάτο! Είναι κυβέρνηση αυτή; Δε μπορείς να ανεβάσεις τους μισθούς; Έλεγξε τις τιμες @kmitsotakis. Καταλαβαίνω ότι είναι οι σπόνσορες σας αλλά δεν πάει άλλο θα βγει ο κόσμος στο δρόμο!».

Σε μια άλλη περίπτωση, είχε «ξεσπάσε» λέγοντας: «ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ! Δοξάστε τους μαζί με τους υπουργούς τους! Οι ελιές Καλαμών 7 ευρώ στην Ελλάδα, 4.99 στο ελληνικό σουπερμάρκετ της Στουντκάρδης! Υπ´ όψιν τα ενοίκια των καταστημάτων εκεί είναι θηριώδη! Κερδοσκοποι και μαυραγορίτες!».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share