Κυριακή, 21 Ιουλίου 2024

Ξέσπασμα Τατιάνας Στεφανίδου: «Αν αποδειχθεί ότι πίσω από τα τηλεφωνήματα είναι η Πισπιρίγκου θα πρόκειται για...» (Video)

Όλα όσα είπε για την υπόθεση θρίλερ της Πάτρας

19 Απριλίου 2022 11:30
Ξέσπασμα Τατιάνας Στεφανίδου: «Αν αποδειχθεί ότι πίσω από τα τηλεφωνήματα είναι η Πισπιρίγκου θα πρόκειται για...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου μίλησε η Τατιάνα Στεφανίδου, μετά και το δεύτερο ανώνυμο τηλεφώνημα στο T-live και στη δημοσιογράφο Γιώτα Κηπουρού.

«Σίγουρα η ίδια η πράξη είναι τρομακτική από μόνη της. Μία μητέρα να κατηγορείται ότι προκαλεί, όχι απλά τον θάνατο του παιδιού της ή των παιδιών της, αλλά τον βασανιστικό, αργό θάνατο δίνοντάς τους ουσίες, που στην περίπτωση της Τζωρτζίνας –αν αποδειχθεί ότι το έκανε η μητέρα της – την κατέστησαν πρώτα ανάπηρη και στη συνέχεια τη σκότωσαν.

Εφόσον αποκαλυφθεί ότι το άτομο που έκανε τα ανώνυμα τηλεφωνήματα είναι η κατηγορούμενη, ουσιαστικά θα πρόκειται για την ομολογία της δολοφονίας των παιδιών αφού μιλά ξεκάθαρα για δολοφονία και την ίδια στιγμή προσπαθεί να βάλει στο κάδρο των υπόπτων τον εν διαστάσει σύζυγό της, τον Μάνο Δασκαλάκη.

Πρόκειται για δύο τηλεφωνήματα, που η αλήθεια είναι ότι για το ένα ρωτήθηκε η κατηγορούμενη από τη Σίσσυ Χρηστίδου σε συνέντευξή της το Σαββατοκύριακο και ήταν το μόνο θέμα που αρνήθηκε να σχολιάσει. Στα άλλα θέματα, ήταν πραγματικά λαλίστατη και πολύ περιγραφική. Δεν ξέρω πότε το είπε στις Αρχές, γιατί το τηλεφώνημα δημοσιοποιήθηκε μετά την κατάθεσή της. Το ισχυρίζεται και εμείς το καταγράφουμε» ανέφερε η Τατιάνα Στεφανίδου.

«Το τηλέφωνο είναι στο όνομα του Δασκαλάκη. Η Ρούλα χρησιμοποιούσε ένα τηλέφωνο, που όποτε την καλούσαμε, απαντούσε πάντα σε αυτό. Όπως συμβαίνει σε πολλές οικογένειες, η γραμμή ήταν στο όνομα του Μάνου και γι’ αυτό μπόρεσε ο Μάνος μετά τη δημοσιοποίηση του τηλεφωνήματος να ζητήσει τις κλήσεις και να δει αν η κατηγορούμενη είχε καλέσει το κινητό της Γιώτας εκείνο το πρωί» συνέχισε η Τατιάνα Στεφανίδου μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Δείτε όλα όσα είπε η Τατιάνα Στεφανίδου στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share