Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου κρύβεται πίσω από το δεύτερο ανώνυμο τηλεφώνημα στο T-live!» (Video)

«Άκουσα αυτή τη δεύτερη τηλεφωνική συνομιλία που είχε...»

19 Απριλίου 2022 10:53
Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου κρύβεται πίσω από το δεύτερο ανώνυμο τηλεφώνημα στο T-live!» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Το δεύτερο μυστηριώδες ανώνυμο τηλεφώνημα στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, όπου μία άγνωστη γυναίκα με αλλοιωμένη φωνή έβαζε στο «κάδρο» τον Μάνο Δασκαλάκη συζητήθηκε σήμερα στο «Πρωινό». Παράλληλα, ο ιατροδικαστής Παντελής Αλεξάνδρου μίλησε στην εκπομπή «Live News» και τον Νίκο Ευαγγελάτο για τις περιπτώσεις χορήγησης κεταμίνης σε ασθενή και τι σημαίνει η ποσότητα της ουσία που ανιχνεύθηκε στην 9χρονη Τζωρτζίνα.

Μία γυναίκα από το περιβάλλον του ζευγαριού από την Πάτρα μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 αποκαλύπτοντας ουσιαστικά πως πιστεύει ότι πίσω από την ανώνυμη κλήση βρίσκεται η μητέρα της 33χρονης κατηγορουμένης.

«Άκουσα αυτή τη δεύτερη τηλεφωνική συνομιλία που είχε με τη μάνα, γιατί με τη μάνα είχε συνομιλία, ξανά. Εγώ τώρα θεωρώ πως από πίσω είναι η Ελένη (μητέρα Ρούλας Πισπιρίγκου) γιατί για μένα αυτή η φωνή είναι πολύ γνώριμη κι επίσης όλη τη διάρκεια της κλήσης καταλαβαίνω ότι είναι αυτή κι απλά ίσως προσπαθεί να καλύψει το στόμα της για να ακούγεται πιο μακρινή η φωνή και ίσως να ξεμπερδεύει.

Όταν λέει “παιδί μου” και “παιδάκι μου” εκεί σιγουρεύομαι. Όλο αυτό τώρα ότι διαψεύδει τον Μάνο και ότι το πρόβλημα είναι ο Μάνος. Τι προσπαθεί να κάνει; Προσπαθεί να στρέψει την προσοχή μας στον Μάνο; Δηλαδή όλο το πρόβλημα αυτή τη στιγμή, σε αυτή την κλήση, είναι ο Μάνος, στις 25 Μαρτίου; Που στις 25 Μαρτίου ήμασταν πίσω από τις οθόνες και κλαίγαμε γι’ αυτά τα παιδάκια και προσπαθούσαμε όλοι να καταλάβουμε τι έχει συμβεί;

Είμαι οργισμένη, είμαι τρελαμένη, δε μπορώ να το δεχτώ να γίνεται όλος αυτός ο ντόρος με ιατροδικαστές, με δημοσιογράφους, με όλες τις εκπομπές να προσπαθούν να βγάλουν άκρη και οι μάνα και οι κόρες, η Ελένη, η Ρούλα, η Δήμητρα να είναι πίσω από το τηλέφωνο και να κάνουν φάρσες;» είπε χαρακτηριστικά η γυναίκα από το περιβάλλον της οικογένειας Δασκαλάκη στο Πρωινό.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share