Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Απέραντη θλίψη στον Βόλο: Γονείς βρήκαν τον γιο τους νεκρό στο κρεβάτι του

Δυστυχώς κατέληξε μόλις στα 48 του χρόνια

18 Απριλίου 2022 10:56
Απέραντη θλίψη στον Βόλο: Γονείς βρήκαν τον γιο τους νεκρό στο κρεβάτι του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε κατάσταση σοκ βρέθηκαν δύο γονείς στο Βόλο, καθώς βρήκαν τον γιο τους νεκρό στο κρεβάτι του.

Το τραγικό αυτό περιστατικό συνέβη τα μεσάνυχτα καθώς όπως αναφέρει η ΕΡΤ, οι γονείς βρήκαν τον 48χρονο γιο τους νεκρό στο κρεβάτι του. Η εγκληματική ενέργεια έχει αποκλειστεί από την αστυνομία, οπότε τα αίτια του αιφνίδιου θανάτου του άτυχου 48χρονου είναι μάλλον παθολογικά.

Καταγγελία - θρίλερ στον Βόλο: 25χρονη κατηγορεί τον πρώην της για βιασμό μέσα σε καφετέρια

Μία νέα καταγγελία σοκ για βιασμό έρχεται στο φως της δημοσιότητας, με μία 25χρονη στον Αλμυρό του Βόλου να κάνει λόγο για βιασμό μέσα σε καφετέρια από τον πρώην της. Οι Αρχές διεξάγουν έρευνα.

Παράλληλα, διαβάστε εδώ για τον βιασμό 18χρονης στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ειδικότερα, η 25χρονη μετέβη στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και κατήγγειλε πως το βράδυ της Παρασκευής, μετά από τυχαία συνάντηση σε καφετέρια και ενώ ήταν σε διαφορετικές παρέες, ο πρώην σύντροφός της την ακολούθησε στην τουαλέτα. Εκεί, σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται η νεαρή, την κακοποίησε σεξουαλικά.

Ο 27χρονος κατηγορούμενος αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα την Τρίτη, καθώς έλαβε προθεσμία να απολογηθεί, σύμφωνα με τις πληροφορίες του gegonota.news.

Τέλος, έχει παραγγελθεί και ιατροδικαστική εξέταση της 25χρονης καταγγέλλουσας.

ασθενοφορο-θανατοσ
ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / EUROKINISSI

Νέα φρίκη στην Ρόδο: 47χρονος κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος δύο ανήλικων κοριτσιών

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για ασέλγεια σε βάρος δύο ανήλικων κοριτσιών, άσκησε η Εισαγγελία Ρόδου εναντίον 47χρονου ημεδαπού.

Κατηγορείται ότι με πρόσχημα τον εθελοντισμό και τον αθλητισμό οδήγησε τα δύο ανήλικα κορίτσια, 13 και 14 ετών, σε αποθήκη και άρχισε να τα θωπεύει. Εναντίον του 47χρονου κινήθηκε νομικά ο πατέρας του ενός εκ των δύο κοριτσιών, ο οποίος μάλιστα φέρεται να μετέβη στο σπίτι του φερόμενου ως δράστη και φέρεται να χειροδίκησε σε βάρος του.

Σάλος στη Ρόδο: 16χρονη κατήγγειλε για βιασμό τον πατέρα της

Σάλο έχει προκαλέσει η είδηση για την καταγγελία μίας νέας υπόθεσης σεξουαλικής κακοποίησης στη Ρόδο. Συγκεκριμένα, μία 16χρονης κατήγγειλε για βιασμό τον πατέρα της. Την ίδια στιγμή μία ακόμα παρόμοια υπόθεση στη Ρόδο συγκλονίζει.

Το ζήτημα απασχολεί την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, κατόπιν παραγγελίας για τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης από την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Προηγήθηκε η έκδοση διάταξης του εισαγγελέα υπηρεσίας για την απομάκρυνση της ανήλικης από την οικία της και την προσωρινή διαμονή της σε προστατευμένο περιβάλλον, καθώς και την απαγόρευση επικοινωνίας μεταξύ υπαιτίου και θύματος.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η dimokratiki της Ρόδου, κρίθηκε ότι η ανήλικη, που διανύει την ευαίσθητη εφηβική ηλικία, επειδή οι γονείς της δεν μπορούν να την προστατεύσουν, πρέπει να απομακρυνθεί άμεσα από το οικογενειακό της περιβάλλον λόγω των ακατάλληλων συνθηκών διαβίωσης και διατάχθηκε η προσωρινή διαμονή της σε προστατευμένο περιβάλλον και συγκεκριμένα στην οικία συγγενικού της προσώπου.

Η υπόθεση κινήθηκε την 31η Μαρτίου 2022, μετά από αναφορά διευθυντή Λυκείου της Ρόδου για την κακοποίηση της 16χρονης. Μια μέρα νωρίτερα, εργαζόμενη στο κυλικείο του σχολείου παρουσιάστηκε ενώπιον της υποδιευθύντριας και ενημέρωσε πως η μαθήτρια της αποκάλυψε πως βιάστηκε από τον βιολογικό της πατέρα προ δεκαημέρου.

Η μαθήτρια ακολούθως φέρεται, κλαίγοντας, να επανέλαβε την καταγγελία της αυτή και στην υποδιευθύντρια του σχολείου, λέγοντάς της μάλιστα πως δεν θέλει να ξαναπάει στο σπίτι της.

Στη συνέχεια, ενημερώθηκε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, που διενεργεί έρευνα, στο πλαίσιο της οποίας η μητέρα της ανήλικης φέρεται να διαψεύδει τους ισχυρισμούς της, ενώ θα ακολουθήσει κατάθεση της ίδιας παρουσία παιδοψυχολόγου.

Credits κεντρικής φωτογραφίας: EUROKINISSI - ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share