Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στο Μενίδι – Νεκρή γυναίκα σε τροχαίο

Θρήνος!

16 Απριλίου 2022 19:04
Τραγωδία στο Μενίδι – Νεκρή γυναίκα σε τροχαίο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τραγωδία σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου στο Μενίδι καθώς μια νεαρή γυναίκα σκοτώθηκε σε τροχαίο στην οδό Μόλας. Παράλληλα, στη Κρήτη ένας 17χρονος ακρωτηριάστηκε σε τροχαίο ατύχημα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, η γυναίκα έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα αυτό να ντελαπάρει ενώ η οδηγός βρήκε ακαριαίο θάνατο.

Στο σημείο έσπευσαν 2 ασθενοφόρα και ισχυρές δυνάμεις της τροχαίας και της αστυνομίας για τον απεγκλωβισμό της οδηγού.

Σημειώνεται ότι πρόκειται για το τρίτο ατύχημα που λαμβάνει χώρα στο ίδιο σημείο.

 Τραγωδία στο Μενίδι – Νεκρή γυναίκα σε τροχαίο

Τραγικό τροχαίο δυστύχημα στη Βέροια με 1 νεκρή και 2 σοβαρά τραυματίες (video)

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (15/04) στην Εγνατία Οδό Βέροιας – Θεσσαλονίκης, στο ύψος του κόμβου της Κουλούρας. Τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι στο δυστύχημα ενεπλάκησαν τρία αυτοκίνητα και ένα λεωφορείο. Να σας υπενθυμίσουμε, ότι πρόσφατα θρυλικός παίκτης του ποδοσφαίρου πέθανε σε τροχαίο.

Το τροχαίο, όπως αναφέρει δημοσίευμα του veriotis.gr, έγινε γύρω στη 13:00 το μεσημέρι, όταν – κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες – συγκρούστηκαν δύο αυτοκίνητα που κινούνταν στην Εγνατία Οδό Βέροιας – Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, στο τροχαίο ενεπλάκησαν ακόμα ένα αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε μια οικογένεια και ένα λεωφορείο.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης των οχημάτων, ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός της συνοδηγού του πρώτου αυτοκινήτου και ο τραυματισμός των τριών επιβατών του δεύτερου αυτοκινήτου. Στο τρίτο ΙΧ, στο οποίο επέβαινε μια οικογένεια, καθώς και στο λεωφορείο δεν σημειώθηκε – σύμφωνα πάντα με το veriotis.gr – κανένας τραυματισμός.

Στο σημείο του δυστυχήματος έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της Τροχαίας και της Πυροσβεστικής, καθώς και ασθενοφόρο για να παραλάβει τους τραυματίες και να τους μεταφέρει στο Νοσοκομείο Βέροιας.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, στο κόμβο που σημειώθηκε το τροχαίο δημιουργήθηκε κυκλοφοριακή συμφόρηση, αν και η μια λωρίδα παρέμεινε ανοιχτή καθ’ όλη τη διάρκεια του συμβάντος. Στο σημείο εφαρμόστηκαν έκτακτα κυκλοφοριακά μέτρα για την ομαλή διέλευση των οχημάτων.

Τραγικό δυστύχημα στη Βέροια με 1 νεκρή και 2 σοβαρά τραυματίες

Τραγικό δυστύχημα στη Βέροια με 1 νεκρή και 2 σοβαρά τραυματίες

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share