Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Βομβα! «Μίλησε» το τάμπλετ της Τζωρτζίνας – Βρέθηκαν ειδοποιήσεις της Google για φαρμακευτικές ουσίες

"Παγώνουν" οι εξελίξεις γύρω από το θρίλερ της Πάτρας

15 Απριλίου 2022 19:30
Βομβα! «Μίλησε» το τάμπλετ της Τζωρτζίνας – Βρέθηκαν ειδοποιήσεις της Google για φαρμακευτικές ουσίες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών από την Πάτρα, καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι αρχές έχουν στα χέρια τους σημαντικά στοιχεία από το τάμπλετ το οποίο είχε τοποθετήσει η Ρούλα Πισπιρίγκου στον τάφο της μικρής Τζωρτζίνας. Να σας υπενθυμίσουμε, ότι μάρτυρες που κατέθεσαν για την Τζωρτζίνα, δέχονται απειλές.

Αστυνομική πηγή που επικαλείται ο ΑΝΤ1, ανέφερε ότι κατά την εξέταση του τάμπλετ της Τζωρτζίνας, το οποίο ανασύρθηκε από το φέρετρο της άτυχης 9χρονης, βρέθηκαν ειδοποιήσεις της Google για φαρμακευτικές ουσίες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, εντοπίστηκαν ειδοποιήσεις της πλατφόρμας με ομοειδή προϊόντα της κεταμίνης.

Η εξέλιξη αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς είναι επιβαρυντική για την κατηγορούμενη μητέρα, καθώς οι αναζητήσεις φαίνεται να έγιναν πριν τον θάνατο της Τζωρτζίνας, αφού το τάμπλετ ετάφη μαζί με την Τζωρτζίνα.

Αποκάλυψη "σοκ": Το εύρημα στα ούρα της Τζωρτζίνας που καταρρίπτει το επιχείρημα της Πισπιρίγκου (video)

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση – θρίλερ με τον θάνατο των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου στην Πάτρα μέσα σε τρία χρόνια.

Ο ιατροδικαστής, Χαράλαμπος Κούτσης μίλησε στην εκπομπή «Live News» για την ουσία nor - κεταμίνη που ανιχνεύθηκε στην 9χρονη Τζωρτζίνα.

Αναφορικά με την εμφάνιση της ουσίας nor – κεταμίνη στα ούρα της 9χρονης Τζωρτζίνας, ο ιατροδικαστής εξήγησε πως αυτό σημαίνει πως όποια ουσία μπαίνει στον οργανισμό, ακολουθεί έπειτα ο δρόμος του μεταβολισμού, που αποτελεί και μία φυσική διαδικασία.

Η κεταμίνη μπαίνοντας στον οργανισμό μέσω της κυκλοφορίας του αίματος θα μεταβολιστεί στο ήπαρ, και μετατρέπεται σε nor-κεταμίνη. «Όλα αυτά σημαίνουν ένα πράγμα, ότι υπάρχει λειτουργία του οργανισμού, για να έχουμε μεταβολισμό και μάλιστα έχει συνεχίσει τη διαδρομή του ο συγκεκριμένος μεταβολίτης και έχει πάει στα ούρα. Αυτό αποδεικνύει ότι υπήρξε ένα καλό χρονικό διάστημα, απολύτως συμβατή με αυτή των 20-30′ που έχει η δράση της κεταμίνης και μέσα σε αυτό το διάστημα κατάφερε προκαλέσει το θάνατο αλλά και να μεταβολιστεί ένα μέρος της» επισήμανε ο κ. Κούτσης.

Σε ό,τι αφορά τη χορήγηση του ροκουρόνιου κατά την ανάνηψη της 9χρονης, ο ιατροδικαστής είπε πως δεν βρέθηκε η ουσία στον οργανισμό της καθώς όταν κλήθηκαν οι γιατροί για να κάνουν ΚΑΡΠΑ και να χορηγήσουν την εν λόγω ουσία, το παιδί ήταν ήδη νεκρό.

«Δεν υπήρχε καρδιακή λειτουργία, και εφόσον δεν υπήρχε καρδιά, το ροκουρόνιο που μπήκε δεν κατάφερε να κυκλοφορήσει στον οργανισμό» δήλωσε ο κ. Κούτσης.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share