Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Μιχάλης Δημητρακόπουλος: «Στα διαλείμματα της δίκης ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι αγκαλιά με...» (Video)

Όσα είπε για τη συνέχιση της δίκης όσο και για την ψυχολογία του εντολέα του

15 Απριλίου 2022 14:45
Μιχάλης Δημητρακόπουλος: «Στα διαλείμματα της δίκης ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι αγκαλιά με...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην εκπομπή «Love It» μίλησε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, συνήγορος του Πέτρου Φιλιππίδη, τόσο για τη συνέχιση της δίκης όσο και για την ψυχολογία του εντολέα του. Επίσης, «όχι» είπε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο στο αίτημα «αναπαράστασης» της πράξης του βιασμού που καταγγέλλει η νεαρή γυναίκα ότι υπέστη από τον Πέτρο Φιλιππίδη το οποίο κατέθεσε η υπεράσπιση του κατηγορούμενου ηθοποιού.

Ο γνωστός ποινικολόγος αφού επεσήμανε πως ο βιασμός που καταγγέλλεται δεν έχει να κάνει με συνουσία αλλά με άλλες γεννετήσιες πράξεις, μίλησε για την πορεία της υπόθεσης. Η πιο σημαντική πληροφορία από όσα είπε, ήταν πως απορρίφθηκε το αίτημα της υπεράσπισης για αναπαράσταση του καταγγελλόμενου βιασμού.

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος επίσης μίλησε για τη συμπεριφορά του Πέτρου Φιλιππίδη -που να θυμίσουμε ότι η δίκη γίνεται κεκλεισμένων των θηρών- μέσα στη δικαστική αίθουσα. Όπως τόνισε, ο γνωστός ηθοποιός ο οποίος έχει προφυλακιστεί για κατηγορίες βιασμού που τον βαραίνουν, είναι συνεχώς αγκαλιά με τον γιο του και τη σύζυγό του Ελπίδα Νίνου.

Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: «Δεν υπάρχει...» - Η δημόσια διάψευση του Μιχάλη Δημητρακόπουλου για τον ηθοποιό

Ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, με δήλωσή του στο Πρωινό θέλησε να βάλει κάποια πράγματα στη θέση τους, όσον αφορά στην κατάθεση της πρώτης καταγγέλλουσας που έχει δει το φως της δημοσιότητας. Να υπενθυμίσουμε ότι η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη θα συνεχιστεί την Παρασκευή 1/4 στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών. Ο ηθοποιός κατηγορείται για έναν βιασμό κατ’ εξακολούθηση και δύο απόπειρες.

«Σε πρόσφατες εκπομπές προβλήθηκε δήθεν απόσπασμα κατάθεσης καταγγέλλουσας σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη με το εξής περιεχόμενο: “Του ξέφυγα, έτρεξα στο διάδρομο. Με πρόλαβε, με έπιασε από το λαιμό και μου έκανε ό,τι μου έκανε”. Ρητά και κατηγορηματικά δεν υπάρχει τέτοια κατάθεση σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη.

Δυστυχώς η δίκη γίνεται κεκλεισμένων των θυρών και έτσι η κοινή γνώμη δεν πληροφορείται τα όσα συμβαίνουν στο ακροατήριο. Η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει πριν δημοσιευθεί μια πληροφορία σε βάρος του κατηγορούμενου, να ελέγχεται πρώτα η ακρίβειά της» δήλωσε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share