Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Η κόντρα των ιατροδικαστών και η δήλωση «φωτιά» του Μάνου Δασκαλάκη

Εξελίξεις για την υπόθεση στην εκπομπή "Το Πρωινό"

15 Απριλίου 2022 12:06
Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Η κόντρα των ιατροδικαστών και η δήλωση «φωτιά» του Μάνου Δασκαλάκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η υπόθεση με τους θανάτους των τριών κοριτσιών στην Πάτρα έχει συγκλονίσει και οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως είναι πολλές. Η Ρούλα Πισπιρίγκου, μητέρα των τριών κοριτσιών, βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού, καθώς κατηγορείται για τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας, στην οποία βρέθηκε η ουσία κεταμίνη, για την οποία απαντώντας σε ισχυρισμούς του δικηγόρου της κατηγορουμένης, πως χορηγήθηκε κεταμίνη στην άτυχη Τζωρτζίνα κατά την νοσηλεία της στο Ωνάσειο, το νοσοκομειο εξέδωσε ανακοίνωση που το διαψεύδει.

Την ίδια ώρα, στο δεύτερο μέρος της συνέντευξης του εν διαστάσει συζύγου της στην Αγγελική Νικολούλη, ο Μάνος Δασκαλάκης υποστηρίζει αναφερόμενος στη γυναίκα των τριών παιδιών του πως, «δεν υπήρχε έρωτας με αυτή τη γυναίκα». Εν μέσω των εξελίξεων, φαίνεται να έχει ξεκινήσει μία "κόντρα" μεταξύ ιατροδικαστών, σε μία προσπάθεια να εξιχνιαστούν τα αίτια θανάτου και των άλλων δύο παιδιών, της Μαλένας και της Ίριδας.

Στην εκπομπή "Το Πρωινό", παρουσιάστηκε ένα ζήτημα που έχει προκύψει, μεταξύ των ιατροδικαστών, καθώς πλέον γίνεται από ευρύτερο φάσμα λόγος για ασφυκτικό θάνατο των κοριτσιών κάτι που ερευνάται.

Για το ζήτημα αυτό και μετά τη χθεσινή τηλεοπτική εκπομπή έγιναν αποκαλύψεις για συνομιλίες ιατροδικαστών που ερευνούν την υπόθεση, αναφέρθηκε και μέσα από τα social media ο Γρηγόρης Λέων, o oποίος μιλώντας νωρίτερα στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" έκανε λόγο για "κίνητρα" συναδέλφων του, τα οποία "δεν ήταν αθώα".

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share