Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Αποκαλύψεις από την ογκολόγο της Μάλενας - «Οι εξετάσεις ήταν καθαρές, δεν πέθανε από ηπατική ανεπάρκεια» (Video)

«Μέχρι και την τελευταία στιγμή...»

15 Απριλίου 2022 10:28
Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Αποκαλύψεις από την ογκολόγο της Μάλενας - «Οι εξετάσεις ήταν καθαρές, δεν πέθανε από ηπατική ανεπάρκεια» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Η αιτία θανάτου δεν είναι η ηπατική ανεπάρκεια» ξεκαθαρίζει η ογκολόγος που παρακολουθούσε τη μικρή Μαλένα. Μιλώντας για τη Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη, τους γονείς των τριών νεκρών παιδιών από την Πάτρα η διευθύντρια του ογκολογικού τμήματος του νοσοκομείου «Αγλαΐα Κυριακού» επισημαίνει ότι δεν της είχαν δώσει ούτε λεπτό την εντύπωση ότι δεν ασχολούνταν με το παιδί. Παράλληλα, ένα - ένα τα κομμάτια της ιστορίας των νεκρών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα, έρχονται να αποκαλύψουν τη μεγάλη εικόνα που κρύβει τον ή τους πιθανούς δολοφόνους.

«Μέχρι και την τελευταία στιγμή είχα ένα παιδί άγγελο, ένα παιδί αστέρι, ήταν άρτια η κατάστασή της» επεσήμανε η γιατρός σε συνέντευξή της που προβλήθηκε την Πέμπτη (14/4) κατά τη διάρκεια του δελτίου ειδήσεων του STAR.

Η διευθύντρια του ογκολογικού τμήματος του «Αγλαΐα Κυριακού» λέει κατηγορηματικά πως το παιδί δεν πέθανε από ηπατική ανεπάρκεια και εξηγεί ότι δεν υπήρχε καμία λειτουργική βλάβη στο συκώτι του.

Όπως είπε, 24 ώρες πριν τον θάνατο είχε γίνει βιοχημικός έλεγχος στο ήπαρ τoυ κοριτσιού, ο οποίος είχε βγει καθαρός, ενώ μέχρι και την τελευταία στιγμή είχε άρτια κλινική εικόνα. «Πώς γίνεται τότε υπάρχει ηπατική ανεπάρκεια;», αναρωτήθηκε ρίχνοντας ουσιαστικά βέλη στην ιατροδικαστή.

Σε ερώτηση για το εάν λόγω της χημειοθεραπείας θα μπορούσε να προκληθεί ηπατική ανεπάρκεια, η ογκολόγος απάντησε: «Ακόμα και παιδιά που κάνουν χρόνια χημειοθεραπεία μπορεί να επηρεάζεται το ήπαρ, όμως έχουν άριστη ηπατική λειτουργία».

«Οι γονείς δεν μου έδωσαν ούτε λεπτό την εντύπωση ότι δεν ασχολούνταν με το παιδί. Αναμένω να καταθέσω στις αρχές» επεσήμανε κλείνοντας η γιατρός που παρακολουθούσε τη μικρή Μαλένα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share