Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Αποκάλυψη «βόμβα»: Το καναρίνι «πρόδωσε» Ρούλα και Δήμητρα Πισπιρίγκου! Σάλος με το τηλεφώνημα που «έκαιγε» τον Δασκαλάκη (Video)

Όλο το παρασκήνιο

15 Απριλίου 2022 11:13
Αποκάλυψη «βόμβα»: Το καναρίνι «πρόδωσε» Ρούλα και Δήμητρα Πισπιρίγκου! Σάλος με το τηλεφώνημα που «έκαιγε» τον Δασκαλάκη (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία σημαντική αποκάλυψη έγινε στην εκπομπή «Το πρωινό» σχετικά με το τηλεφώνημα που έγινε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου τον Μάρτιο, το οποίο «έκαιγε» τον Μάνο Δασκαλάκη για το θάνατο της Τζωρτζίνας. Επίσης, σε αποκαλύψεις προχώρησε και η ογκολόγος της Μάλενας.

Σύμφωνα με οικογενειακή φίλη του ζευγαριού το τηλεφώνημα έγινε από δύο και όχι από ένα πρόσωπο. Όπως είπε στην αρχή μιλούσε η Δήμητρα Πισπιρίγκου με αλλαγμένη φωνή και κρατώντας τη μύτη της και στη συνέχεια μιλούσε η Ρούλα Πισπιρίγκου!

Η αποκάλυψη άφησε άφωνους τους παρουσιαστές της εκπομπής που δεν μπορούσαν να συνειδητοποιήσουν αυτό που έκαναν οι δύο γυναίκες ενώ βίωναν μεγάλο πένθος.

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Βόμβες» Σταύρου Μαυροειδάκου - «Θέμα ωρών πια οι νέες συλλήψεις»

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Ένα - ένα τα κομμάτια της ιστορίας των νεκρών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα, έρχονται να αποκαλύψουν τη μεγάλη εικόνα που κρύβει τον ή τους πιθανούς δολοφόνους.

Η εισαγγελική παρέμβαση και το άνοιγμα των ιατρικών φακέλων στις υποθέσεις της Ίριδας και της Μαλένας, αλλά και τα νέα στοιχεία που προκύπτουν για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, έχουν φέρει νέα στοιχεία στις έρευνες των Αρχών και δεν είναι τυχαίο ότι ο γενικός γραμματέας των ειδικών φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος μιλώντας στην ΕΡΤ τόνισε ότι είναι πλέον θέμα ωρών να γίνουν και νέες συλλήψεις!

«Στην αγορά των ναρκωτικών εύκολα κάποιος χρήστης μπορεί να προμηθευτεί την ουσία της κεταμίνης», δήλωσε ο κ. Μαυροειδάκος και συνέχισε «στις περιπτώσεις των δύο παιδιών με τις νέες ιατροδικαστικές εκθέσεις, η αστυνομική έρευνα έχει νέα στοιχεία στην διάθεση της και γνωρίζει ήδη τι ακριβώς έχει συμβεί, μόλις βγουν και τα νέα στοιχεία από τους ιατροδικαστές, θα υπάρξουν εξελίξεις και μετά είναι θέμα ωρών να γίνουν και νέες συλλήψεις ή να εντοπιστούν και νέοι ύποπτοι».

Μάλιστα, οι δύο ιατροδικαστές Νίκος Καρακούκης και Νίκος Καλογρηάς που έχουν αναλάβει να συντάξουν νέα ιατροδικαστική έκθεση για τα αίτια θανάτου των δυο μικρότερων κοριτσιών της οικογένειας συνεχίζουν τις ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share