Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Βίντεο τρόμου από ληστεία σε κοσμηματοπωλείο στο Χαλάνδρι - Σύλληψη δύο Ελλήνων κακοποιών

Από 24 κλοπές τους τελευταίους μήνες είχε λεία 88.000 ευρώ!

13 Απριλίου 2022 21:29
Βίντεο τρόμου από ληστεία σε κοσμηματοπωλείο στο Χαλάνδρι - Σύλληψη δύο Ελλήνων κακοποιών
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βίντεο από τη δράση ενός 40χρονου κακοποιού που είχε «ρημάξει» κοσμηματοπωλεία στα Βόρεια προάστια, εξασφάλισε η ΕΡΤ. Το οπτικό υλικό κατέγραψε κάμερα ασφαλείας στο Χαλάνδρι.

Ο ιδιοκτήτης δειγματίζει στο δράστη κάποια δαχτυλίδια που του είχε ζητήσει για την σύντροφό του. Όταν σκύβει τη 2η φορά για να βγάλει από το ντουλάπι κάποια χρυσαφικά, ο δράστης θα βρει την ευκαιρία, θα αρπάξει μια θήκη με χρυσαφικά και θα εξαφανιστεί.

Τρόμος στο Χαλάνδρι: Έκρηξη σε πολυκατοικία – Μένει υψηλόβαθμος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας βορειανατολικής Αττικής του πέρασαν χειροπέδες στην οδό Αγ. Ιωάννου στην Αγ. Παρασκευή, μετά από δυο κλοπές σε κοσμηματοπωλείο. Στην κατοχή του βρήκαν 4 δαχτυλίδια. Συνολικά, από 24 κλοπές τους τελευταίους μήνες είχε λεία 88.000 ευρώ.

Επίσης, συνελήφθησαν από την Ασφάλεια Πειραιά δύο Έλληνες κακοποιοί που λήστευαν εμπόρους ψαριών έξω από την ιχθυόσκαλα Κερατσινίου. Τους έστηναν καρτέρι τα ξημερώματα που ξεπουλούσαν τα ψάρια και επέστρεφαν στις οικίες τους με τα χρήματα.

Οι δύο ληστές με την απειλή πιστολιού τους ακινητοποιούσαν και τους αφαιρούσαν τις τσάντες με τα χρήματα. Εξιχνιάστηκαν πέντε κλοπές και ληστείες σε βάρος εμπόρων. Η λεία ανέρχεται σε 60.000 ευρώ σε μετρητά, ενώ η αξία των κινητών και τάμπλετ που αφαιρούσαν αγγίζει τις 16.000 ευρώ.

Οι δύο δράστες προσπάθησαν να ληστέψουν έμπορο ψαριών που επέβαινε στο αυτοκίνητό του τα ξημερώματα της Δευτέρας. Στο φανάρι τον απείλησαν με τον όπλο. Αυτός ανέπτυξε ταχύτητα, κατάφερε να διαφύγει και στη συνέχεια ενημέρωσε την Αστυνομία. Μετά από αναζητήσεις εντοπίστηκε η μηχανή με τους δύο Έλληνες κακοποιούς, συνελήφθησαν και εξιχνιάστηκαν και οι υπόλοιπες υποθέσεις.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share