Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τρόμος στο Χαλάνδρι: Έκρηξη σε πολυκατοικία – Μένει υψηλόβαθμος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ

Από την έκρηξη σημειώθηκαν μικρές υλικές ζημιές

12 Απριλίου 2022 07:12
Τρόμος στο Χαλάνδρι: Έκρηξη σε πολυκατοικία – Μένει υψηλόβαθμος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έκρηξη σημειώθηκε, τα ξημερώματα της Τρίτης (12/4), σε πολυκατοικία στο Χαλάνδρι, όπου διαμένει υψηλόβαθμος αξιωματικός της αστυνομίας και συγκεκριμένα ο προϊστάμενος της κρατικής ασφάλειας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τοποθετήθηκε εμπρηστικός μηχανισμός με γκαζάκια στην είσοδο της πολυκατοικίας. Οι άγνωστοι, σύμφωνα με το Open, τον πυροδότησαν με στουπί ή προσάναμμα για τζάκι.

Να θυμίσουμε πως παρόμοιο ήταν το σκηνικό με εκρηκτικό μηχανισμό που εντοπίστηκε στην είσοδο πολυκατοικίας στα Ιλίσια, μόλις προ ολίγων ημερών.

Υλικές ζημιές

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών της ΕΛΑΣ, καθώς επίσης και άνδρες της Πυροσβεστικής που έσβησαν άμεσα τη μικρής έκτασης φωτιά που προκλήθηκε από την έκρηξη.

Από την έκρηξη σημειώθηκαν μικρές υλικές ζημιές, ενώ τα υπολείμματα του εκρηκτικού μηχανισμού θα μεταφερθούν στα εγκληματολογικά της ΕΛΑΣ για περαιτέρω διερεύνηση.

Τρόμος στο κέντρο της Αθήνας: Άγνωστοι λήστεψαν και «σακάτεψαν» στο ξύλο τουρίστα από τη Ν. Αφρική

Νέο περιστατικό ληστείας και ξυλοδαρμού σήμερα (26/3) το πρωί στο κέντρο της Αθήνας, καθώς αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ εντόπισαν αιμόφυρτο στην Ομόνοια αλλοδαπό από την Ν. Αφρική!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του L&O, σήμερα στην οδό Σωκράτους και Αχαρνών στις 11:00 το πρωί αλλοδαπός βρέθηκε άσχημα χτυπημένος από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, με το θύμα να δηλώνει πως δέχθηκε χτυπήματα στην πλάτη, το κεφάλι και τα πόδια, όταν άγνωστοι τον λήστεψαν και κατάφεραν να του αφαιρέσουν το κινητό στην Ομόνοια.

Όπως περιέγραψε ο παθών στους αστυνομικούς, κατά τη διάρκεια που οι τελευταίοι του έδιναν τις πρώτες βοήθειες στο χέρι, οι δράστες ήταν πιθανότατα πακιστανικής καταγωγής με τον αλλοδαπό τουρίστα από τη Ν. Αφρική να δίνει λεπτομερή περιγραφή ρούχων και σωματοτύπων.

Μέσα σε είκοσι λεπτά η ομάδα ΔΙ.ΑΣ εντόπισε μεγάλη ομάδα αλλοδαπών, που αρκετοί ταίριαζαν στα χαρακτηριστικά που τους είχε δώσει ο παθών, και αφού τους έλεγξε, με την βοήθεια του σταθμού προσήλθε ο άτυχος αλλοδαπός, όπου και αναγνώρισε τους δράστες.

Να σημειωθεί, ότι οι δράστες, δύο Πακιστανοί είχαν στην κατοχή τους μία μεταλλική ράβδο καθώς και το ξύλινο κοντάρι με το οποίο επιτέθηκαν στον τουρίστα για να του πάρουν το κινητό. Άμεσα συνελήφθησαν για ληστεία από κοινού και σωματικές βλάβες και οδηγήθηκαν στο Τ.Α Ομόνοιας.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share