Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Πέθανε ο κορυφαίος Έλληνας ορειβάτης, Αντώνης Σύκαρης (video)

Τραγωδία κατά την κατάβαση από τα Ιμαλάια

12 Απριλίου 2022 09:06
Πέθανε ο κορυφαίος Έλληνας ορειβάτης, Αντώνης Σύκαρης (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Αντώνης Σύκαρης έχασε τη ζωή του κατά την κατάβαση από την κορυφή. Άφησε την τελευταία του πνοή ενώ κατέβαινε το βουνό Νταουλαγκίρι, που ανήκει στην οροσειρά των Ιμαλαΐων.

Την πρώτη του απώλεια της ορειβατικής σεζόν σημείωσε το βουνό Νταουλαγκίρι, που ανήκει στην οροσειρά των Ιμαλαΐων- καθώς ο δοξασμένος ορειβάτης από την Ελλάδα, Αντώνης Σύκαρης ετών 60, άφησε την τελευταία του πνοή ενώ κατέβαινε από το όρος, νωρίς το πρωί, σύμφωνα με πηγές του καταυλισμού.

Δείτε επίσης: Πέθανε ο Λουκάς Υπερήφανος

Σε υψόμετρο 7.400μ πολύ κοντά στο camp3 στις 4:00 το ξημέρωμα ώρα Νεπάλ ύστερα από τεράστια σωματική και ψυχική προσπάθεια και έλλειψη πρόσθετου οξυγόνου.

Δυστυχώς συνέβη ότι χειρότερο μπορεί να συμβεί σε μία ορειβατική αποστολή. Ο Αντώνης έχασε τη ζωή του κατά την κατάβαση...

Posted by Antonis Sykaris - Greek Alpinist on Monday, April 11, 2022

Θλίψη: Πέθανε ξαφνικά η Όλγα Καστανά σε ηλικία 39 ετών

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση του θανάτου της Όλγας Καστανά σε ηλικία 39 ετών, το μεσημέρι της Παρασκευής 8 Απριλίου 2022 στην πόλη της Αλεξάνδρειας Ημαθίας.

Νεκρή την άτυχη Όλγα, μέσα στο σπίτι της, βρήκε συγγενικό της πρόσωπο, το οποίο ενημέρωσε την Αστυνομία που έσπευσε στο σημείο.

Η Όλγα Καστανά ήταν ένα ιδιαίτερα αγαπητό πρόσωπο στην κοινωνία της Αλεξάνδρειας και όχι μόνο αφού ήταν ένας ενεργός πολίτης με έντονη ενασχόληση με τα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου καθώς και με τα κοινά. Η Όλγα υπήρξε χοροδιδάσκαλος σε πολλούς πολιτιστικούς συλλόγους στην περιοχή του Ρουμλουκιού και είχε διατελέσει δημοτική σύμβουλος επί σειρά ετών στον Δήμο Αλεξάνδρειας.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share