ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (11/4)

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (11/4)
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Οι κεντρικοί τίτλοι στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα, Δευτέρα 11/4! Tο Athensmagazine.gr σας φέρνει καθημερινά στο φως τα θέματα της ειδησεογραφίας, όπως αναδεικνύονται στον Ελληνικό Τύπο από την εκπομπή του Open “Ώρα Ελλάδος“.  Ενώ, απειλητικά μηνύματα δέχεται ο νονός της Μαλένας, του ενός από τα τρία παιδιά της οικογένειας από την Πάτρα, τόσο από χρήστες του διαδικτύου όσο και από το φιλικό του περιβάλλον.




Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων




Καιρός σήμερα 11/4: Συννεφιασμένο και βροχερό το σκηνικό – Πού αναμένεται να χιονίσει – Προειδοποίηση Γιάννη Καλλιάνου και Κλέαρχου Μαρουσάκη

Καιρός σήμερα 11/4: Στην ανατολική χώρα o καιρός επιφυλάσσει για σήμερα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές, σποραδικές καταιγίδες και βαθμιαία βελτίωση, με τους Γιάννη Καλλιάνο και Κλέαρχο Μαρουσάκη να προειδοποιούν για την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων, ενώ σε ισχύ είναι και το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εξέδωσε χθες 10/4 η ΕΜΥ.

Αίθριος ο καιρός την Δευτέρα – Η πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου

Νωρίς το πρωί της Δευτέρας στις περιοχές της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης, στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, των Δωδεκάνησων και των Κυκλάδων θα σημειωθιύν τοπικές βροχές ασθενούς έως μέτριας έντασης, ενώ στη συνέχεια θα σημειωθούν μεγάλα διαστήματα με ανοίγματα στον ουρανό.

Στα Επτάνησα, στις Σποράδες, στην Εύβοια και στις νοτιοδυτικές περιοχές του Αιγαίου θα επικρατήσει ηλιοφάνεια.

Στην Αττική θα σημειωθούν αύριο λίγες αραιές νεφώσεις και θα ακολουθήσουν μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 9 έως 19 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν έως 6 με 7 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες αραιές νεφώσεις και ηλιοφάνεια στη συνέχεια. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 5 έως 17 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν έως 6-7 μποφόρ στον Θερμαϊκό, με μικρή εξασθένιση ανέμων από το μεσημέρι κι έπειτα.

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι σήμερα

Με ήπιο καιρό ξεκινάει η εβδομάδα, παρ’ όλα αυτά υπάρχουν δυνατοί βοριάδες σε Ιόνιο και Αιγαίο. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη.




Αναλυτικά ο καιρός από την ΕΜΥ για σήμερα Δευτέρα 11 Απριλίου

ΑΤΤΙΚΗ

  • Καιρός: Γενικά αίθριος.
  • Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 7 και πρόσκαιρα στα ανατολικά 8 μποφόρ, με εξασθένηση μετά το μεσημέρι.
  • Θερμοκρασία: Από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου.




ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

  • Καιρός: Γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα ανατολικά.
  • Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 7 και τοπικά έως 8 μποφόρ. Εξασθένηση από το απόγευμα.
  • Θερμοκρασία: Από 08 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

  • Καιρός: Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, λίγα χιόνια στα ορεινά και βελτίωση από τις μεσημβρινές ώρες. Στην υπόλοιπη Μακεδονία λίγες τοπικές νεφώσεις.
  • Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 7 και τοπικά 8 μποφόρ, με εξασθένηση από το απόγευμα.
  • Θερμοκρασία: Από 06 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

  • Καιρός: Γενικά αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις.
  • Ανεμοι: Βορειοδυτικοί 5 με 7 και πρόσκαιρα στο Ιόνιο τοπικά 8 μποφόρ, με εξασθένηση από το απόγευμα.
  • Θερμοκρασία: Από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

  • Καιρός: Γενικά αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες στα ανατολικά.
  • Ανεμοι: Βορειοδυτικοί 5 με 7 και πρόσκαιρα στα ανατολικά τοπικά 8 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση μετά το μεσημέρι.
  • Θερμοκρασία: Από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

  • Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες τοπικές βροχές.
  • Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 5 με 7 και πιθανώς έως 8 μποφόρ, που βαθμιαία θα γίνουν βόρειοι βορειοδυτικοί.
  • Θερμοκρασία: Από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου.




ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

  • Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, που βαθμιαία θα σταματήσουν.
  • Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 7 και πιθανώς πρόσκαιρα έως 8 μποφόρ.
  • Θερμοκρασία: Από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.




0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου