Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Η Ρούλα Πισπιρίγκου "καρφώνει" ξανά τον Δασκαλάκη: "Ο Μάνος σταμάτησε να…"

Νέες δηλώσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου μέσα από τον Κορυδαλλό

6 Απριλίου 2022 21:35
Η Ρούλα Πισπιρίγκου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την απογοήτευσή της για το γεγονός ότι ο Μάνος Δασκαλάκης δήλωσε παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας σε βάρος της, εκφράζει η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία βρίσκεται προφυλακισμένη στις φυλακές Κορυδαλλού, καθώς κατηγορείται για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας.

Με δήλωσή της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, η 33χρονη υποστηρίζει ότι δεν θα απαντήσει ξανά σε δηλώσεις που κάνει ο εν διαστάσει σύζυγός της, ο οποίος σταμάτησε να την στηρίζει -όπως λέει- δύο ημέρες μετά την κράτησή της στη ΓΑΔΑ.

Αναλυτικά, η Ρούλα Πισπιρίγκου δηλώνει:

«Είμαι στη φυλακή για μία πράξη που δεν έκανα και βρέθηκα να με κατηγορεί και ο ίδιος μου ο σύζυγος. Είμαι απογοητευμένη, δεν θα απαντήσω άλλη φορά στις δηλώσεις που κάνει ο Μάνος. Περίμενα από τον σύζυγό μου, να έχω την ηθική υποστήριξη που έχω ανάγκη. Σταμάτησε να με στηρίζει δύο ημέρες μετά την κράτησή μου στα κρατητήρια της Ασφαλείας». Τη δήλωση έκανε η 33χρονη μέσω του δικηγόρου της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού, ο δικηγόρος της 33χρονης πρόκειται να την επισκεφτεί αύριο στις φυλακές Κορυδαλλού, προκειμένου να ξεκινήσουν τις διαδικασίες για την έκδοση του διαζυγίου από τον Μάνο Δασκαλάκη.

Σήμερα, ο Μάνος Δασκαλάκης μετέβη στην Ευελπίδων και στο γραφείο της ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση, προκειμένου να δηλώσει παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας (σ.σ. πολιτικής αγωγής).

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, είπε, μεταξύ άλλων, ότι είναι σοκαρισμένος και ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν υπόδειγμα μητέρας. Όμως, όπως ανέφερε, τα στοιχεία είναι αδιάσειστα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share