Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Βόμβες της Ρούλας Πισπιρίγκου μέσα από την ΓΑΔΑ: «Ο Μάνος φοβάται μην πάει φυλακή αυτός κι ο πατέρας του» (video)

«Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να είναι έξω»

1 Απριλίου 2022 14:27
Βόμβες της Ρούλας Πισπιρίγκου μέσα από την ΓΑΔΑ: «Ο Μάνος φοβάται μην πάει φυλακή αυτός κι ο πατέρας του» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ρούλα Πισπιρίγκου μίλησε μέσα από τη ΓΑΔΑ στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» κι έριξε «βόμβα» που αφορά στον εν διαστάσει σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη, λέγοντας ότι «το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να είναι έξω (σ.σ.: εκτός φυλακής) και να έχει δουλειά. Μου είπε "θα βάλουν μέσα εμένα και τον πατέρα μου;"»

Μίλησα σήμερα το πρωί και μου είπε ότι θα υπερασπιστεί την κατηγορία για να μπορεί να δουλεύει και να έχει χρήματα να του δίνει. Μου είπε ότι "θα πω ό,τι είδα με τα μάτια μου", εγώ του είπα έχεις καταλάβει πού είμαι; Μου απάντησε "τι θες να κάνω, με έδιωξαν από τη δουλειά. Τι θες δηλαδή να βάλουν μέσα κι εμένα και τον πατέρα μου;"» είπε χαρακτηριστικά η φερόμενη ως δολοφόνος της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας με τη χορήγηση της ουσίας κεταμίνη.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Διαψεύδει μάνα και αδερφή περι ξυλοδαρμού από αστυνομικούς

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, μετά τη σύλληψη της μητέρας, Ρούλας Πισπιρίγκου, για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», και τον δημοσιογράφο Γιώργο Σόμπολο, που μίλησε με τη Ρούλα Πισπιρίγκου μέσα από τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, η 33χρονη μητέρα των παιδιών καταγγέλλει ότι αστυνομικοί τη χτύπησαν. Το διαψεύδει η ίδια…

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Εμφανίστηκε ο Μάνος Δασκαλάκης; Πληροφορίες ότι μεταβαίνει στην Αθήνα

Στην Αθήνα μεταβαίνει αυτή την ώρα μαζί με τον δικηγόρο του, ο Μάνος Δασκαλάκης, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Mega.

Ο πατέρας των τριών παιδιών στην Πάτρα, φέρεται να βρίσκεται στο κάδρο των ερευνών για τους θανάτους των κοριτσιών ενώ από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό ότι η σύζυγός του, Ρούλα Πισπιρίγκου, κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση για το θάνατο της Τζωρτζίνας, δεν έχει τοποθετηθεί επισήμως.

Δείτε επίσης: "Θανατηφόρα ακόμα και μια μικρή δόση..." - Όλα τα συμπτώματα της Τζωρτζίνας που "προδίδουν" τη χορήγηση κεταμίνης (video)

«Σίγουρα είναι στο κάδρο των ερευνών ο Μάνος Δασκαλάκης ακόμα και για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς. Η σπιτονοικοκυρά δεν ήταν άρρωστη, που έλεγαν ότι είχε πάει στο νοσοκομείο.

Η Ρούλα δεν μπορούσε να εργαστεί ως αποκλειστική της σπιτονοικοκυράς, γιατί δεν είχε κάποιο πτυχίο, που έλεγε κάποιος ότι έβλεπε τη Ρούλα στο πλευρό της σπιτονοικοκυράς. Εάν βρεθούν αποδεικτικά στοιχεία θα βγει ένταλμα σύλληψης για τον Μάνο Δασκαλάκη» δήλωσε ο πρώην Διευθυντής Ασφάλειας Πατρών, Χρήστος Ρουγκάλας.

«Ο πατέρας φέρεται να είναι πολύ “χαλαρός”, παρά τις κατηγορίες που βαραίνουν την σύζυγό του» είπε από την πλευρά του ο ταξίαρχος εν αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share