Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Τραγωδία στην Μάνδρα: Νεκρός σε φωτιά 60χρονος - Κάηκε μέσα στο σπίτι του

Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν τρεις πυροσβέστες με ένα όχημα

1 Απριλίου 2022 10:35
Τραγωδία στην Μάνδρα: Νεκρός σε φωτιά 60χρονος - Κάηκε μέσα στο σπίτι του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τη ζωή του έχασε ένας 60χρονος άνδρας σε σπίτι που τυλίχτηκε στις φλόγες στη Μάνδρα τα ξημερώματα. Ο άνδρας εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο κρεβάτι του και σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, δεν αποκλείεται να επιχείρησε να ζεσταθεί με κάποιο θερμαντικό σώμα.

Δείτε επίσης: Εφιάλτης για γυναίκα στον Βόλο - Ήταν σφηνωμένη για τέσσερις μέρες στην μπανιέρα

Στην επιχείρηση κατάσβεσης της φωτιάς συμμετείχαν τρεις πυροσβέστες με ένα όχημα.

Φονικές πλημμύρες στην Μάνδρα: Την ενοχή της Ρένας Δούρου πρότεινε ο Εισαγγελέας

Την ενοχή της Ρένας Δούρου για τρία από τα τέσσερα πλημμελήματα που αντιμετωπίζει πρότεινε η εισαγγελέας του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας ενώπιον του οποίου εκδικάζεται η υπόθεση για τη φονική πλημμύρα στη Μάνδρα τον Νοέμβριο του 2017 με 25 νεκρούς.

Συγκεκριμένα η εισαγγελέα ζήτησε να κηρυχθεί ενοχή η πρώην περιφερειάρχης για πρόκληση πλημμύρας δια παραλείψεως, ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά συρροή δια παραλείψεως και σωματική βλάβη από αμέλεια δια παραλείψεως. Αντιθέτως ζήτησε να αθωωθεί για το πλημμέλημα της παράβασης καθήκοντος καθώς όπως είπε δεν προέκυψε ότι είχε δόλο. Η εισαγγελέας συνεχίζει την αγόρευση της για τους υπόλοιπους είκοσι κατηγορούμενους.

Δίκη Φιλιππίδη: Αυτές οι 3 πασίγνωστες κυρίες θα σταθούν απέναντί του στο δικαστήριο

Στη δικαστική αίθουσα θα βρεθεί ο Πέτρος Φιλιππίδης την Παρασκευή 18 Μαρτίου, κατηγορούμενος για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού. Το πρωί της Δευτέρας, μέσα από την εκπομπή “Πρωινό”, έγιναν γνωστά τα ονόματα των τριών πασίγνωστων ηθοποιών που θα καταθέσουν εναντίον του στη δίκη. Πρόκειται για την Κάτια Δανδουλάκη, την Εβελίνα Παπούλια και την Λένα Δροσάκη.

Οι τρεις ηθοποιοί έχουν κληθεί από τις καταγγέλλουσες να καταθέσουν υπέρ εκείνων και κατά του Πέτρου Φιλιππίδη. Επιπλέον, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως από την Πέμπτη που ο Πέτρος Φιλιππίδης μεταφέρθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού, μόνο η σύζυγός του Ελπίδα τον έχει επισκεφθεί.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share