Ρούλα Πισπιρίγκου: «Τη συνέλαβαν, είναι ύποπτη» λέει η αδερφή της

«Καταλαβαίνω ότι η αδερφή μου είναι ύποπτη» ανέφερε σε επικοινωνία της με τον Alpha η Δήμητρα Πισπιρίγκου, αδελφή της μητέρας των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα.
«Ήμασταν μαζί όταν η αστυνομία χτύπησε την πόρτα» ανέφερε η Δήμητρα Πισπιρίγκου, αδερφή της Ρούλας, μητέρας των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα, σε επικοινωνία της με ρεπόρτερ του Alpha.
«Ήταν μαζί όταν η αστυνομία της χτύπησε την πόρτα. Της είπαν για προσαγωγή αλλά είμαι σίγουρη ότι μιλάμε για σύλληψη. Η αδερφή μου είναι ύποπτη και το καταλαβαίνω ότι υπάρχουν στοιχεία» είπε η Δήμητρα Πισπιρίγκου σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Alpha.
Πάτρα: Χαμός από δημοσιογράφους έξω από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου (φωτο)
“Αποκλεισμένο” από δημοσιογράφους είναι αυτή την ώρα το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου, στην Πάτρα, μετά την είδηση ότι οδηγείται στη ΓΑΔΑ, καθώς της απαγγέλθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, για το θάνατο της Τζωρτζίνας.
Πρόκειται για το παιδί της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα, που έφυγε από τη ζωή τρίτο κατά σειρά -μετά τις αδερφές του Μαλένα και Ίριδα- σε ηλικία 9 ετών, πριν από έναν χρόνο.
Έξω από το σπίτι που έμενε η οικογένεια, από την ώρα που προέκυψε η είδηση, έχει βρεθεί πλήθος δημοσιογράφων και μέσων ενημέρωσης, με κάμερες και τηλεοπτικά συνεργεία ενώ στη γειτονιά επικρατεί αναβρασμός.




![Πυρκαγιές σε Αττικοβοιωτία: Σε πύρινο κλοιό Αγιος Νεκτάριος και Κρύο Πηγάδι – Καίγονται σπίτια [βίντεο]](https://www.athensmagazine.gr/wp-content/uploads/2026/08/fotia-voiotia.jpg)

0 ΣΧΟΛΙΑ