Τετάρτη, 29 Μαΐου 2024

Δεκάδες «πράκτορες» στην Θεσσαλονίκη - Σε αρχηγείο της CΙΑ μετατράπηκε το δημαρχείο της πόλης! (photos)

Στο πλαίσιο γυρισμάτων του κατασκοπευτικού θρίλερ «The Bricklayer»

27 Μαρτίου 2022 19:49
Δεκάδες «πράκτορες» στην Θεσσαλονίκη - Σε αρχηγείο της CΙΑ μετατράπηκε το δημαρχείο της πόλης! (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έξω από το industrial σχεδιασμού κτίριο του δημαρχείου της Θεσσαλονίκης δεκάδες βοηθητικοί ηθοποιοί με σωματική διάπλαση και εμφάνιση που παραπέμπει στην πολυσυλλεκτική Αμερική έχουν πάρει θέσεις στο μικρό εξωτερικό αμφιθέατρο του κτιριακού συμπλέγματος για να τελειώσουν το προγραμματισμένο μεσημεριανό τους διάλειμμα για φαγητό.

Άλκης Καμπανός: Οδός με το όνομά του στο σημείο που δολοφονήθηκε

θεσσαλονικη-δημαρχειο

Με τα ομοιόμορφα μαύρα τους κοστούμια, την συντηρητική εμφάνιση στο κούρεμα και το χτένισμα, μοιάζουν με τυπικούς πράκτορες της Κεντρικής Υπηρεσία Πληροφοριών (Central Intelligence Agency - CIA) των ΗΠΑ.

θεσσαλονικη-δημαρχειο

Λίγο πριν, είχαν παραταχθεί στις προκαθορισμένες θέσεις των γραφείων του δημαρχείου της Θεσσαλονίκης ώστε να εγγραφούν εσωτερικές σκηνές από κάποια γραφεία του δημαρχείου, που για τις ανάγκες της ταινίας, είχαν μετατραπεί σε γραφεία της CIA.

θεσσαλονικη-δημαρχειο

Δύο ορόφους πιο πάνω, σε εσωτερικό διάδρομο που κανονικά οδηγεί και στο γραφείο του δημάρχου της πόλης μια «γεμάτη δραστηριότητα» ημέρα με άλλη ομάδα συντηρητικά ντυμένων υπαλλήλων της CIA καταγράφεται από τις κάμερες με τις οδηγίες του σκηνοθέτη.

θεσσαλονικη-δημαρχειο

Οι βοηθητικοί «extras» ηθοποιοί που συμμετέχουν στην σκηνή συνομιλούν για τις υποτιθέμενες συνεργασίες τους μόλις πάρουν εντολή: «Rolling, backround… action!» θα ακουστεί από την παραγωγή και οι σκηνές θα επαναληφθούν στους διαδρόμους του δημαρχείου της Θεσσαλονίκης ξανά και ξανά. Εκεί, όπου σε φυσιολογικές ημέρες, αντιδήμαρχοι, συνεργάτες του δήμου θα μπαινοβγαίνουν στα γραφεία για να διεκπεραιώσουν τις υποθέσεις των πολιτών.

θεσσαλονικη-δημαρχειο

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share