Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Κάτι περίεργο συμβαίνει…» – Οι δύο κλήσεις που έγιναν στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

Ένα νέο δημοσίευμα της εφημερίδας Πελοπόννησος, δίνει νέα διάσταση στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα. Παράλληλα, μία «βόμβα» έριξε ο Θανάσης Κατερινόπουλος για την υπόθεση των νεκρών κοριστιών στην τονίζοντας ότι «έχουμε 100% έγκλημα με περισσότερους από έναν δράστες!»
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, το «Χαμόγελο του Παιδιού» εκλήθη δύο φορές και όχι μία από τους γιατρούς στο νοσοκομείο του Ρίου. Όπως αποκαλύπτεται, στην πρώτη επικοινωνία έγινε ενημέρωση για μία οικογένεια που ήδη έχει χάσει δύο παιδιά και κινδυνεύει και το τρίτο.
Λίγες ημέρες μετά έγινε και δεύτερο τηλεφώνημα. Σε αυτό, ο γιατρός του νοσοκομείου Ρίου ήταν «ξεκάθαρος», αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο «κάτι περίεργο να συμβαίνει» και πως δεν δικαιολογούνται όλα αυτά που συνέβαιναν με την 9χρονη Τζωρτζίνα.
Το τι συνέβη παραμένει «ασαφές»! Πάντως κανείς δεν ειδοποίησε τον αρμόδιο εισαγγελέα, ή κάποια άλλη Αρχή, ώστε να επιληφθεί και να διερευνήσει την κατάσταση.
Ψάχνουν… το κάτι άλλο!
Σύμφωνα με καλά εξακριβωμένες πληροφορίες της «Π», γιατροί στην Αθήνα επιμένουν στο να μην μπορούν να δικαιολογήσουν το πώς πέθαναν τα δύο από τα τρία παιδιά (Τζωρτζίνα και Μαλένα). Τους φαίνεται αδιανόητο αυτό που συνέβη, κάτι το οποίο έχουν καταθέσει και στην Αστυνομία. «Θα πρέπει να μάθουμε το πώς πέθαναν» τονίζουν με νόημα.
Το «Ανθρωποκτονιών» εξετάζει όντως το ενδεχόμενο, ο θάνατος της Τζωρτζίνας να μην είναι ασφυκτικός αλλά… να προκλήθηκε από «κάτι άλλο». Η έρευνα προς αυτή την κατεύθυνση έχει ξεκινήσει πριν ανακοινωθεί το αποτέλεσμα της ιστοπαθολογικής εξέτασης.
Συνεχίζονται έρευνες και καταθέσεις
Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι έρευνες και οι καταθέσεις για τη διαλεύκανση των θανάτων των τριών κοριτσιών. Υπάρχει μια άτυπη ομάδα με επικεφαλής άξιους ιατροδικαστές που θα παραδώσουν τα πορίσματά τους στο άμεσο χρονικό διάστημα.
Θα είναι τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων της Τζωρτζίνας αλλά και όλα τα πορίσματα από τους αιφνίδιους θανάτους των άλλων δύο κοριτσιών. Από την άλλη πλευρά και το τμήμα Ανθρωποκτονιών άμεσα θα διαλευκάνει την υπόθεση και οι έμπειροι αξιωματικοί είναι βέβαιο πως έχουν τον τρόπο και τη μεθοδολογία να καταλάβουν και να αποδείξουν αν υπάρχει εγκληματική ενέργεια.






0 ΣΧΟΛΙΑ