Τρίτη, 09 Αυγούστου 2022

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Θα καταθέσω ότι...» - Το μήνυμα που δέχτηκε η Χρηστίδου για την υπόθεση των τριών κοριτσιών (Video)

«Το ενδιαφέρον της μητέρας για το παιδί ήταν...»

26 Μαρτίου 2022 13:31
Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Θα καταθέσω ότι...» - Το μήνυμα που δέχτηκε η Χρηστίδου για την υπόθεση των τριών κοριτσιών (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Στη σημερινή (26/3) εκπομπή, «Χαμογέλα και Πάλι!», η Σίσσυ Χρηστίδου αποκάλυψε ότι δέχτηκε ένα μακροσκελές μήνυμα στο κινητό της τηλέφωνο μετά το τέλος της εκπομπής της από έναν επαγγελματία υγείας, που είχε άμεση σχέση με την φροντίδα της Τζωρτζίνας. Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, μία ουσία, την οποία έχει λάβει η Τζωρτζίνα αλλά και η Μαλένα, φέρεται να έχει εντοπιστεί στο πλαίσιο των τοξικολογικών εξετάσεων.

Ο επαγγελματίας υγείας δήλωσε χαρακτηριστικά στην Σίσσυ Χρηστίδου με μήνυμα στο κινητό, μετά το πέρας της εκπομπής την προηγούμενη Κυριακή:

«Θα ήθελα να σας ενημερώσω σχετικά με τα όσα άκουσα στην εκπομπή σας με τη δήλωση προσώπου – μάρτυρα στην υπόθεση των τριών παιδιών από την Πάτρα και την μητέρα τους Ρούλα. Υπάρχει μία διάθεση μεταφοράς πολλών ανυπόστατων και ψευδών δηλώσεων από τον συγκεκριμένο χώρο που θίγουν το πρόσωπο της μητέρας και δεν καταλαβαίνω τον λόγο. Καταρχάς ούδέποτε υπήρξε θεραπευτική προσέγγιση του παιδιού στον συγκεκριμένο χώρο, απλά γιατί δεν υπήρχαν υπηρεσίες από επιστήμονες υγείας. Μόνο μία νοσηλεύτρια»

«Όσον αφορά στο επίπεδο επικοινωνίας του παιδιού με το περιβάλλον ήταν σαφές ότι μπορούσε, λόγω των εγκεφαλικών βλαβών που προϋπήρχαν, να εκδηλώσει συγκεκριμένες συμπεριφορές που δεν μπορούν να αναλυθούν σε αυτό το μήνυμα. Το ενδιαφέρον της μητέρας για το παιδί ήταν αμείωτο και μαζί προσπαθούσαμε να βρίσκουμε τρόπους δημιουργικής απασχόλησης του παιδιού μέσα και έξω από το σπίτι», ανέφερε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Είναι αστείο να ακούω περί αδιαφορίας της μητέρας για την εξέλιξη της Τζωρτζίνας και επίσης αστείο ότι ο συγκεκριμενος χώρος που αναφέρεται ο μάρτυρας εφάρμοζε θεραπείες με στόχο να σηκώσει το παιδί. Όλα αυτά είμαι διατεθειμένος να τα καταθέσω επίσημα», συμπλήρωσε ο επαγγελματίας υγείας.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share