Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Ποιος μαρτυράει πάλι;» - Όταν η μητέρα έκανε «σαφάρι» τους μάρτυρες στο «Φως στο Τούνελ» (Video)

Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την υπόθεση θρίλερ

26 Μαρτίου 2022 10:42
Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Ποιος μαρτυράει πάλι;» - Όταν η μητέρα έκανε «σαφάρι» τους μάρτυρες στο «Φως στο Τούνελ» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εξελίξεις δρομολογούνται άμεσα στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα σύμφωνα με το «Φως στο Τούνελ». Η Αγγελική Νικολούλη φέρνει στο φως την τελευταία αποκαλυπτική συνομιλία που είχε με τη μητέρα των τριών αδικοχαμένων «αγγέλων»!

Η ίδια ρωτούσε ανήσυχη τη δημοσιογράφο για τις νέες μαρτυρίες που θα παρουσίαζε η εκπομπή, ενώ δεν άφηνε ασχολίαστο και το τρέιλερ που προβαλλόταν. Ενώ, ένα ανώνυμο τηλεφώνημα ήρθε να ταράξει τους συντελεστές της εκπομπής, καθώς ακούστηκε μία γυναικεία φωνή να μιλά ψιθυριστά λέγοντας: «Μην ψάχνετε τίποτα, δεν θα βρεθεί τίποτα».

«Έχεις κάνει κι ένα τρέιλερ «φωτιά», έτσι; Ποιος μαρτυράει πάλι; Μακάρι να έχει καταθέσει για να δούμε και ποιος είναι αυτός που μιλάει για εμάς. Δεν έχω κάποια ενημέρωση, ούτε με έχουν καλέσει για κατάθεση, θα έρθει όπου να ‘ναι η ώρα. Μακάρι να τελειώσει όλη αυτή η υπόθεση γιατί έχουμε γίνει παρατράγουδα», είπε χαρακτηριστικά.

Η μητέρα απέφυγε να δώσει μία ξεκάθαρη απάντηση για την σοκαριστική υπόθεση στη Γερμανία με τα νεκρά τρία παιδιά της ίδιας οικογένειας, που παρουσιάζει τρομερές ομοιότητες με αυτή της Πάτρας. «Εε καλά, πάνε να τα συνδυάσουν όλα τώρα…», ήταν η απάντησή της.

Δείτε το βίντεο:

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Η Τζωρτζίνα φοβόταν μετά το θάνατο της Ίριδας!» - Νέες αποκαλύψεις στην υπόθεση θρίλερ

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Τις τελευταίες ημέρες το «θρίλερ» της Πάτρας, όπου τρία αδερφάκια έχασαν τη ζωή τους υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, παίρνει όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις, με τις καταγγελίες να πληθαίνουν. Την ίδια ώρα, η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» έφερε στη δημοσιότητα νέες αποκαλύψεις για τη μυστηριώδη αυτή υπόθεση. Ενώ, σύμφωνα με αυτή την αξιόπιστη πηγή, η Ρούλα παρουσίασε ακόμη και ψεύτικο έγγραφο για να πείσει τους γύρω της για την «ασθένειά» της.

Οι ιατροδικαστικές αρχές φαίνεται να καταλήγουν στο συμπέρασμα, πως το κλειδί της επίλυσης του γρίφου της Πάτρας βρίσκεται στο μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας. Στο «Φως στο Τούνελ» έφτασαν νέες σοβαρές μαρτυρίες για το πώς η 9χρονη βίωσε το θάνατο των δύο αδελφών της. Συγγενείς, φίλοι, και άτομα από το νοσοκομείο μιλούν για την ψυχοσύνθεση της Τζωρτζίνας, την ανατριχιαστική ζωγραφιά της που έφερε στο «φως» η εκπομπή, αλλά και την ιδιαίτερη σχέση που είχε με τον πατέρα της.

«Έδειχνε σαν κάτι να φοβάται»

«Η Τζωρτζίνα τις πρώτες ημέρες μετά το θάνατο της Ίριδας, με όσους μιλούσε για το γεγονός που είχε τραυματίσει την ψυχούλα της, ξεκινούσε τη διήγησή της από την κουζίνα και μετά. Εκεί δηλαδή που η θεία της μετέφερε το βρέφος για να το επαναφέρει μαζί με τη Ρούλα.

Φαινόταν σαν να είχε διαγράψει εντελώς το πριν από το μυαλό της και όταν τη ρωτούσαμε σχετικά, έδειχνε σαν κάτι να φοβάται», περιγράφει πρόσωπο από το στενό τους περιβάλλον υπογραμμίζοντας την έντονη ανησυχία όλων σχετικά με την ψυχολογία της Τζωρτζίνας.

Τα όσα αναφέρει νοσηλεύτρια εγείρουν πολλά ερωτηματικά: «Αυτά που θα σας πω, έγιναν όταν η Τζωρτζίνα ήταν στο νοσοκομείο και πριν πάθει την ανακοπή. Καταλαβαίνετε ότι πέσαμε όλοι να βοηθήσουμε μετά το θάνατο της Ίριδας που ήταν πρόσφατος.

Ρωτήσαμε τη μητέρα για το πώς έχει πάρει το θάνατο της δεύτερης αδελφής της. Μας απάντησε με έναν τρόπο που τουλάχιστον εγώ δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ. Είπε “Μια χαρά είναι, μη σου πω πως ζήλευε και τώρα νιώθει καλύτερα μόνη της”» αποκαλύπτει νοσηλεύτρια.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share