Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σοκαριστικό βίντεο: Εισβολή χούλιγκαν και ξυλοδαρμός ποδοσφαιριστών σε αγώνα τοπικού στη Θεσσαλονίκη

Τι συνέβη;

20 Μαρτίου 2022 21:26
Σοκαριστικό βίντεο: Εισβολή χούλιγκαν και ξυλοδαρμός ποδοσφαιριστών σε αγώνα τοπικού στη Θεσσαλονίκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άγρια επεισόδια σημειώθηκαν μετά τη λήξη ποδοσφαιρικού αγώνα ερασιτεχνικού πρωταθλήματος στην Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης, μεταξύ του ΠΑΟΚ – Διάπλαση και της Νίκης Νεοχωρούδας.

Παράλληλα, διαβάστε εδώ το σχόλιο του ιατροδικαστή Γρηγόρη Λέων για το τελικό πόρισμα σχετικά με τον θάνατο 3 παιδιών στην Πάτρα.

Συγκεκριμένα, μετά την επιβλητική νίκη της ΔΙΑΠΛΑΣΙΣ με 4-1 επί της Νίκης Νεοχωρούδας για την Γ' κατηγορία της ΕΠΣ Μακεδονίας, οπαδοί των δύο ομάδων εισέβαλλαν στο γήπεδο και πιαστήκαν στα χέρια, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα των τραυματισμό ορισμένων παικτών της Νεοχωρούδας.

Κάποιοι από τους δράστες φορούσαν κουκούλες. Ένας από αυτούς χτυπούσε τα θύματα με σιδερογροθιά.

«ΑΛΚΗ μου…» – Ραγίζει καρδιές το μήνυμα του Αριστείδη Καμπανού για τον αδικοχαμένο γιο του (video)

Ραγίζει καρδιές το μήνυμα του πατέρα του Άλκη Καμπανού, Αριστείδη για τις 40 ημέρες από το θάνατό του.

«ΑΛΚΗ μου…

ενόψει των πραγματικών 40 ημερών από τις 1-Φεβ-2022 που άφησες αυτό το μάταιο κόσμο δηλαδή αύριο στις 12 Μαρ 2022 ήθελα πολύ να σου στείλω ένα μήνυμα και ελπίζω να το λάβεις εκεί ψηλά στους ουρανούς που να αντικατοπτρίζει το τι συμβαίνει στον εσωτερικό μου κόσμο αυτές τις 40 μέρες, αλλά δεν βρήκα ποιο κατάλληλες εκφράσεις, παρά τις “κλεμμένες” παραφρασμένες φράσεις του μεγάλου Κολομβιανού συγγραφέα Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες.

αλκησ-καμπανοσ

Αν ο Θεός μου δώριζε ακόμα ένα κομμάτι ζωής (δικής σου)… Στους ανθρώπους θα έδειχνα πόσο λάθος κάνουν να νομίζουν ότι παύουν να αγαπούν όταν γερνούν, χωρίς να καταλαβαίνουν ότι γερνούν όταν παύουν να αγαπούν.

Αν ήξερα ότι σήμερα θα ήταν η τελευταία φορά που θα σ’ έβλεπα να κοιμάσαι, θα σ’ αγκάλιαζα σφιχτά και θα προσευχόμουν στον Κύριο για να μπορέσω να γίνω ο φύλακας της ψυχής σου. Αν ήξερα ότι αυτή θα ήταν η τελευταία φορά που θα σ’ έβλεπα να βγαίνεις απ’ την πόρτα, θα σ’ αγκάλιαζα και θα σού ‘δινα ένα φιλί και θα σε φώναζα ξανά για να σου δώσω κι άλλα.

Αν ήξερα ότι αυτή θα ήταν η τελευταία φορά που θα άκουγα τη φωνή σου, θα ηχογραφούσα κάθε σου λέξη για να μπορώ να τις ακούω ξανά και ξανά. Αν ήξερα ότι αυτές θα ήταν οι τελευταίες στιγμές που σ’ έβλεπα, θα έλεγα «σ’ αγαπώ» και δεν θα υπέθετα, ανόητα, ότι το ξέρεις ήδη».

Θεσσαλονίκη: Μαθητές δημοτικού «ραπάρουν» ενάντια στη βία για τον Άλκη

Σε ρυθμούς ραπ, μικροί μαθητές τραγουδούν ενάντια στη βία, την απειλή και τον εκφοβισμό, με κάθε στίχο να στέλνει το δικό του μήνυμα. «Με τα χέρια μας μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα, όχι να τα χρησιμοποιούμε, εκφράζοντας τη βία», λένε τόσο οι στίχοι όσο και το κεντρικό σύνθημα του 3ου δημοτικού σχολείου Επανομής, από τα θρανία του οποίου είχε περάσει και ο αδικοχαμένος Άλκης Καμπανός.

«Το τραγούδι εντάσσεται σε μια δράση που γίνεται στο πλαίσιο των εργαστηρίων, δραστηριοτήτων του σχολείου και του άξονα δράσης ανάπτυξης των φιλικών σχέσεων μεταξύ των μαθητών», εξηγεί, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού/Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 FM», η υποδιευθύντρια του σχολείου Δάφνη Μάρκου, που είναι η δασκάλα της τάξης των μικρών …ράπερ και η οποία έγραψε τους στίχους του τραγουδιού.

«Σαν μια ιδέα ξεκίνησε, μέσα από μια άλλη δράση με ζωγραφική, όπου τα παιδιά έφτιαχναν έργα, με θέμα “τα χέρια δεν χτυπάνε, μα αγαπάνε”. Με αφορμή το τραγικό συμβάν με την απώλεια της ζωής του Άλκη, που ήταν μαθητής στο σχολείο μας και η μητέρα του δασκάλα εδώ, αποφασίσαμε να μιλήσουμε με τη μουσική», σημειώνει.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share