Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Κόλαφος ο πατέρας – «Με τη Ρούλα δεν είμαστε μαζί…Δεν θα προλάβαινε..»

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Νέα στοιχεία για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, παρουσίασε η Αγγελική Νικολούλη στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ».
Το «Φως στο Τούνελ» φιλοξένησε δηλώσεις της 33χρονης μητέρας αλλά και του 30χρονου πατέρα, οι οποίοι έχασαν τα παιδιά τους μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.
«Με τη Ρούλα δεν είμαστε μαζί. Έχουμε μία κοινή πορεία και τη στηρίζω καθημερινά. Είμαστε ο ένας πάνω στον άλλον αυτή τη στιγμή. Θα τη στηρίξω μέχρι τέλους. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα», ανέφερε για τον χωρισμό τους ο πατέρας.
Όσο για το εάν σκέφτεται το κακό σενάριο γύρω από το χαμό των τριών κοριτσιών του, που έφυγαν από τη ζωή τόσο άδικα, ανέφερε: «Αν πήγαινε το μυαλό μου έστω και μισή φορά ότι έκανε κάτι η Ρούλα, δε θα άφηνα περιθώριο να πάει ολόκληρη. Δεν θα φτάναμε σε συλλήψεις και σε τέτοια, δεν θα προλάβαινε. Σε ό,τι αφορά για τα παιδιά μου, σκοτώνω άνθρωπο».
«Δεν ήμουν μπροστά στα περιστατικά των παιδιών. Ήμουνα μία ώρα πριν στο θάνατο της Μαλένας. Την Ίριδα την είδα με βιντεοκλήση το προηγούμενο βράδυ, ήταν μια χαρά. Με την Τζωρτζίνα ήμουνα σε επαφή κάθε τρεις και λίγο, ήμασταν στο τηλέφωνο κάθε δύο λεπτά, πριν γίνει το οτιδήποτε» συμπλήρωσε.
Δείτε το σχετικό βίντεo:






0 ΣΧΟΛΙΑ