Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: «Θα τον δείτε και δεν θα το πιστεύετε!» - Τα προβλήματα υγείας του ηθοποιού

Η εισαγγελέας ζήτησε την αποχώρηση και αντικατάστασή της

18 Μαρτίου 2022 11:13
Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: «Θα τον δείτε και δεν θα το πιστεύετε!» - Τα προβλήματα υγείας του ηθοποιού
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Απών, όπως άλλωστε αναμενόταν, ήταν ο Πέτρος Φιλιππίδης από την έναρξη της δίκης εναντίον του για την κατηγορία του βιασμού αλλά και για δύο απόπειρες βιασμού.

Ο προφυλακισμένος ηθοποιός αντιμετωπίζει, σύμφωνα με τον συνήγορό του, σοβαρό πρόβλημα υγείας και γι αυτό το λόγο άλλωστε η πλευρά του προτίθεται να ζητήσει ολιγοήμερη διακοπή.

«Θα τον δείτε και δεν θα το πιστεύετε!»

«Ο κ. Φιλιππιδης για λόγους υγείας δεν παραβρίσκεται ενώπιον σας. Έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας, έχει χάσει 25 κιλά. Θα δείτε έναν Φιλιππίδη που δε θα πιστεύετε, δεν έχει καμία σχέση η εικόνα του. Είναι δικαστήριο εδώ, όχι θεατρική παράσταση» ανέφερε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, που εμφανίστηκε με υπεύθυνη δήλωση ότι δε δύναται να παραστεί σήμερα ο Πετρος Φιλιππίδης.

Η εισαγγελέας ζήτησε την αποχώρηση και αντικατάστασή της

Εξάλλου, δήλωση αποχής υπέβαλλε με την έναρξη της δίκης του Πέτρου Φιλιππίδη η εισαγγελέας της έδρας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου λόγω περιστατικού στο παρελθόν με την μια εκ των συνηγόρων του κατηγορούμενου, Κική Μπακιρτζίδου.

Η δικηγόρος ωστόσο υποστήριξε ότι δεν χρειάζεται να απέχει η εισαγγελέας, έκφράζοντας την εκτίμησης της για την εισαγγελική λειτουργό, δηλώνοντας πως ό,τι συνέβη αφορά άλλη υπόθεση στη Θεσσαλονίκη η οποία δεν ήταν προσωπική. Το δικαστήριο διέκοψε για να αποφανθεί για το θέμα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share