Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Πέτρος Φιλιππίδης: Στο δικαστήριο για να καταθέσουν Παπούλια, Παπαχαράλαμπους, Δροσάκη, Αναστασοπούλου - Απών ο κατηγορούμενος

Ο συνήγορός του ανέφερε πως ο Πέτρος Φιλιππίδης αντιμετωπίζει παθολογικό πρόβλημα

18 Μαρτίου 2022 09:27
Πέτρος Φιλιππίδης: Στο δικαστήριο για να καταθέσουν Παπούλια, Παπαχαράλαμπους, Δροσάκη, Αναστασοπούλου - Απών ο κατηγορούμενος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ξεκινάει σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας η δίκη κατά του ηθοποιού Πέτρου Φιλιππίδη ο οποίος κατηγορείται για άσκηση σεξουαλικής βίας κατά τριών συναδέλφων του. Λίγο πριν τις 9 το πρωί έφτασαν στο δικαστήριο οι ηθοποιοί Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Λένα Δροσάκη μαζί με τον σύζυγο της, Αλέξανδρο Μπουρδούμη, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Εβελίνα Παπούλια και η Ζέτα Δούκα.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Πέτρος Φιλιππίδης θα απουσιάζει σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Μιχάλη Δημητρακόπουλο. Ο κατηγορούμενος έχει μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού, ωστόσο δεν θα εμφανιστεί σήμερα στο δικαστήριο για λόγους υγείας ενώ θα ζητηθεί ολιγοήμερη διακοπή. Ο συνήγορός του ανέφερε πως ο Πέτρος Φιλιππίδης αντιμετωπίζει παθολογικό πρόβλημα και έχει χάσει περίπου 25 κιλά στις φυλακές.

«Όλες οι γυναίκες τον ερωτευόντουσαν - Ήθελαν να...» - Η γυναίκα «κλειδί» υπεράσπισης του Πέτρου Φιλιππίδη

Πληροφορίες από τα όσα θα καταθέσει γυναίκα-μάρτυρας υπεράσπισης του Πέτρου Φιλιππίδη στη δίκη που ξεκινά την Παρασκευή 18 Μαρτίου μετέφερε στο «Πρωινό» ο Τάσος Τεργιάκης. Ενώ, αυτό είναι το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο ηθοποιός.

Η μάρτυρας υπεράσπισης

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν γενναιόδωρος άνδρας, γοητευτικός. Όλες οι γυναίκες που τον γνώριζαν, τον ερωτευόντουσαν. Σε κέρδιζε από την πρώτη στιγμή, γι’ αυτό όλες ήθελαν να συνάψουν σχέση μαζί του. Ήμουν πολλά χρόνια στο πλευρό του και δεν είχα καταλάβει ποτέ ότι κάποιες κυρίες είχαν ενοχληθεί από τη συμπεριφορά του. Εγώ πήγαινα συχνά και στο σπίτι του, ποτέ δε μου έκανε άσεμνες προτάσεις» φαίνεται ότι θα πει στο δικαστήριο η γυναίκα μάρτυρας υπεράσπισης του Πέτρου Φιλιππίδη.

Η μάρτυρας κατηγορίας

Από την άλλη, η πρώτη μάρτυρας που θα καταθέσει εναντίον του είναι μία γυναίκα με την οποία διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση ο γνωστός ηθοποιός. Εκείνη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο Πρωινό, θα υποστηρίξει πως ενώ ο δεσμός στη σχέση κυλούσε ομαλά, στη συνέχεια βίωσε φρικιαστικά πράγματα.

Ο μαιευτήρας γυναικολόγος

Ακόμα ένας μάρτυρας κατηγορίας είναι ένας γυναικολόγος – μαιευτήρας που θα καταθέσει και θα επιβεβαιώσει μαρτυρίες θυμάτων για πολύ σοβαρά περιστατικά στα οποία εμπλέκεται ο Πέτρος Φιλιππίδης. «Θα πέσουμε από τα σύννεφα από αυτά που θα πει ο γιατρός. Θα δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα με όσα θα πει, γιατί είναι επιστήμονας» είπε ο Τάσος Τεργιάκης, που ξεκαθάρισε ότι δεν αναφέρεται σε ιατροδικαστική εξέταση.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share