Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Τραγικό περιστατικό στα Χανιά: Ανήλικη πήρε χάπια για να αυτοκτονήσει, ενώ μιλούσε online με φίλες της

Νοσηλεύεται στην παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου της πόλης

17 Μαρτίου 2022 23:25
Τραγικό περιστατικό στα Χανιά: Ανήλικη πήρε χάπια για να αυτοκτονήσει, ενώ μιλούσε online με φίλες της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα ανήλικο κορίτσι ηλικίας περίπου 15,5 ετών κατέληξε στο νοσοκομείο στα Χανιά, καθώς πήρε χάπια, την στιγμή που μιλούσε με τις φίλες της online.

Διαβάστε επίσης: Hράκλειο - Ανήλικη οδηγήθηκε στο νοσοκομείο σε κατάσταση μέθης - Συνελήφθη ο υπεύθυνος του κέντρου διασκέδασης

Όπως αναφέρει το flashnews.gr, το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Πέμπτης (17/3), με την ανήλικη κοπέλα να νοσηλεύεται στην παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου Χανίων. Σύμφωνα με πληροφορίες, νωρίς το απόγευμα μια 15χρονη ενώ «μιλούσε» διαδικτυακά με φίλες της, άρχισε να καταπίνει χάπια του γνωστού αγχολυτικού – αντικαταθλιπτικού φαρμάκου Xanax.

Μια από τις φίλες της ανησύχησε και ευτυχώς αντέδρασε άμεσα ενημερώνοντας την μητέρα της κοπέλας, ενώ στην συνέχεια ενημερώθηκαν και οι αστυνομικές αρχές. Άμεσα το κορίτσι διεκομίσθη στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Χανίων όπου υπεβλήθει σε πλύση στομάχου και όπως είπε o διοικητής του Νοσοκομείου Γιώργος Μπέας, νοσηλεύεται εκτός κινδύνου και υπο παρακολούθηση στην παιδιατρική κλινική.

Φρίκη στην Φθιώτιδα: Τραγωδία για 82χρονο – Βρέθηκε νεκρός με την καραμπίνα δίπλα του

αυτοκτονια-καραμπινα

Φθιώτιδα: Ένας 82χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του με μια καραμπίνα δίπλα του. Ο 82χρονος φέρεται να αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamianow.gr πρόκειται για άνδρα ιδιαίτερα ευυπόληπτο στην ευρύτερη περιοχή, βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του με το όπλο δίπλα του τις απογευματινές ώρες της Κυριακής (13/3).

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από το ρεπορτάζ το τραγικό συμβάν σημειώθηκε στο χωριό Άγιος Σώστης, ενώ τον 82χρονο βρήκαν συγγενικά του πρόσωπα, που ανησύχησαν καθώς δεν απαντούσε στις κλήσεις τους για ώρες. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο ηλικιωμένος άνδρας είχε θεαθεί γύρω στη 13:00 το μεσημέρι της Κυριακής οπότε πιθανότατα τις επόμενες ώρες επήλθε το τραγικό συμβάν.

Πέθανε ο Δημήτρης Κροντηράς

Το Σάββατο, 12 Μαρτίου, άφησε την τελευταία του πνοή ο Δημήτρης Κροντηράς, πρώην επικεφαλής της Citibank Ελλάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες, έπασχε από χρόνια προβλήματα υγείας.

Ξεκίνησε την καριέρα του ως ιδρυτικό στέλεχος της Citibank στην Ελλάδα, το 1964. Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του πορείας στην τράπεζα διατέλεσε Γενικός Διευθυντής εργασιών και υπεύθυνος για τις ναυτιλιακές χορηγήσεις στην Ευρώπη και Μέση Ανατολή. Το 1996, ανέλαβε την εποπτεία του Private Banking στην Αθήνα και ταυτόχρονα συμμετείχε στο Διοικητικό Συμβούλιο της Citibank Switzerland. Είχε θητεύσει στα ΔΣ μεγάλών ομίλων στην Ελλάδα, όπως της Τιτάν Α.Ε και της Εμπορικής Τράπεζας μεταξύ άλλων.

Θλίψη στον ΠΑΟΚ: Πέθανε ο Παντελής Κυριακίδης – «Πάλευε 13 χρόνια για ένα θαύμα»

Πέθανε ο Παντελής Κυριακίδης, ο οποίος κρατιόταν στη ζωή με μηχανική υποστήριξη επί 13 ολόκληρα χρόνια σε άγρυπνο κώμα. Ο ΠΑΟΚ τον αποχαιρέτησε με ανακοίνωσή του.

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: «Ο αδελφός μου ήταν ένα κακοποιημένο παιδί, τον χτυπούσε ο πατέρας μας» λέει η αδελφή του δολοφόνου

Στα 12 του χρόνια, τον Μάιο του 2009, ο Παντελής Κυριακίδης, αθλητής της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ, επιστρέφοντας στη Θεσσαλονίκη με τον πατέρα του μετά από ένα τουρνουά, είχε ένα τραγικό δυστύχημα. Ο πατέρας του σκοτώθηκε και το παιδί τραυματίστηκε βαριά.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ

“Ο Παντελής Κυριακίδης πάλευε επί 13 χρόνια για ένα θαύμα, όντας καθηλωμένος σε άγρυπνο κώμα. Ήταν 24 Μαϊου του 2009 όταν επιστρέφοντας από ένα τουρνουά του PAOK Academy στην Αθήνα ενεπλάκη σε τροχαίο. Ο μπαμπάς σκοτώθηκε, ο μικρός τραυματίστηκε βαριά. Έκτοτε μάχονταν για τη ζωή του, έχοντας πάντα στο πλευρό του την οικογένεια του και την οικογένειά του ΠΑΟΚ, που πάντα τον στήριζε. Ο δικός μας Παντελής θα κηδευτεί στο χωριό Μάνδαλο, στη Σκύδρα και θα αναπαύεται μαζί με τον πατέρα του. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του. Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει”.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share