Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ανείπωτος πόνος! Πέθανε ο νεαρός Χριστόφορος Σωτηριάδης

Θρήνος!

16 Μαρτίου 2022 18:47
Ανείπωτος πόνος! Πέθανε ο νεαρός Χριστόφορος Σωτηριάδης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο πένθος βυθίστηκε η ελληνική κολύμβηση, καθώς θρηνεί την απώλεια του νεαρού αθλητή, Χριστόφορου Σωτηριάδη.

Ο νεαρός Χριστόφορος έδωσε σκληρή μάχη για δύο χρόνια με τον καρκίνο, αλλά δυστυχώς δεν άντεξε κι έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή.

Τη δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε η ομάδα του, ο Άρης Νικαίας, ενώ τα συλλυπητήριά του εξέφρασε κι ο ασημένιος Ολυμπιονίκης του 2016, Σπύρος Γιαννιώτης.

«Έσβησε» ξαφνικά στα 43 του ο Φάνης Παπαγεωργίου - Θλίψη στην Πάτρα για τον πατέρα δύο παιδιών

Θρήνος επικρατεί στην πόλη της Πάτρας, αφού ένας νέος άνθρωπος μόλις 43 ετών έφυγε ξαφνικά από την ζωή, αφήνοντας πίσω την οικογένεια του και δικούς του ανθρώπους.

Θλίψη στο Hollywood: Πέθανε ο βραβευμένος με Όσκαρ, Γουίλιαμ Χερτ

Ο εκλιπών, ο οποίος ήταν ένθερμός οπαδός της Παναχαϊκής με έντονη κοινωνική & πολιτική δραστηριότητα “έσβησε” ξαφνικά το μεσημέρι της Δευτέρας (14/3), μόλις στα 43 του χρόνια, σκορπώντας θλίψη σε όλους όσοι τον γνώριζαν. Αφήνει πίσω του, τη σύζυγό του Αλεξάνδρα Κατσαγάνη και τα δύο τους παιδιά.

Διατηρούσε λογιστικό γραφείο στην οδό Αγίου Νικολάου, ενώ ήταν ιδιοκτήτης του εστιατορίου “Πιτα του Παππού” στην οδό Αγίου Ανδρέου. Είχε συνδέσει άρρηκτα το όνομα του με την Παναχαϊκή, όντας ενεργό μέλος του συνδέσμου “Αχαιοί”, ενώ παρουσίαζε κατά το παρελθόν και τηλεοπτική εκπομπή.

θρηνοσ-θανατοσ

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share